Зборови и реченици за тетоважи!

• Креатор на темата Креатор на темата element_xxx
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 август 2009
Мислења
75
Поени од реакции
3
Кои се според вас да кажеме најубавите или пак најдобрите зборови и реченици кои можат да се искористат како тетоважи???

Доколку имате некоја идеја која е во склоп со темава(значи зборови и реченици за тет.) слободно поделете ја за да ми помогнете мене а се надевам и на другите бидејќи познавам многу луге кои сакаат да направат тетоважа која ке биде во вид на реченица или зборче но немаат идеја што точно да напишат.

Правење тетоважа само ради реда за мода никако! Како бе тоа да сакаш да направиш тетоважа,а немаш претстава што ќе биде.

Јас АКО некогаш ставам тетоважа знам што ќе биде и не ми паѓа на памет да кажувам пред време па некој да ми ја украде идејата. :)

Смрт неверне жене :vozbud: (се тетовира сосе смајлито)

Homo homini patetikus est...

сарказам оф:

Врска неам, јас кога би се тетовирал, би истетовирал симбол....некаков. Не би тетовирал зборови.

индивидуално е тоа. зависи што сметаш ти за важно. можеш да истетовираш име на девојката/жената, можеш некој посебен стих што тебе лично те погодува.... значи нешто што ти сам треба да одлучиш и за таква одкука не ти треба туѓо мислење.

Па не дека немам престава имам некои зборови и реченици што ми се свигаат ама кога би имал повеке идеи би било подобро и секако полесно би се одлучил за вистинската:toe:

--- надополнето ---

Правење тетоважа само ради реда за мода никако! Како бе тоа да сакаш да направиш тетоважа,а немаш претстава што ќе биде.

Јас АКО некогаш ставам тетоважа знам што ќе биде и не ми паѓа на памет да кажувам пред време па некој да ми ја украде идејата. :)

Па не дека немам престава имам некои зборови и реченици што ми се свигаат ама кога би имал повеке идеи би било подобро и секако полесно би се одлучил за вистинската:toe:

индивидуално е тоа. зависи што сметаш ти за важно. можеш да истетовираш име на девојката/жената, можеш некој посебен стих што тебе лично те погодува.... значи нешто што ти сам треба да одлучиш и за таква одкука не ти треба туѓо мислење.

Да во секој случај е индивидуално,меѓутоа во овој случај не би се согласил дека не треба туѓо мислење бидејќи можеби некој од вас ке пише некоја стварно добра реченица што мене никогаш не би ми текнало а ке допре многу до мене,а доколку би тетовирал симбол или слична ствар воопшто не би прашал никого.

Било што со готик фонт ако си металец, било што со кинески знаци ако си неметалец (не дека некој, вклучувајќи те и тебе, ќе разбере дека уствари ти пишува „похован пенис“ или нешто такво). Кул било.

знаеш, тоа што би го напишал на кожа кај тебе и што ќе ти трае цел живот треба сам да го размислиш. ок, сакаш предлози, ама никој неможе да погоди што би ти одговарало најмногу. размисли добро, не барај предлози од други луѓе, гледај да е нешто лично, не колку да имаш тетоважа и тогаш одлучи се сам

знаеш, тоа што би го напишал на кожа кај тебе и што ќе ти трае цел живот треба сам да го размислиш. ок, сакаш предлози, ама никој неможе да погоди што би ти одговарало најмногу. размисли добро, не барај предлози од други луѓе, гледај да е нешто лично, не колку да имаш тетоважа и тогаш одлучи се сам

Види твоево мислење држи вода многу повеќе од моето,но бидејќи мене не ми се брза баш зошто да не видам некоја идеја која кога ке дојде време ке може да ја искомбинирам со некоја од моите и да испадне нешто стварно убаво:)

Напиши „Кафана је моја судбина“ :)

напиши МАФЈАШ и пиштол одоздола

Сак дет шет бијач...

Suck that shit biAtch!

Можиш да си истетовираш некоја добра кратка мисла, само размисли убаво оти може да се каеш после а нема да можиш да ја тргнеш. Убаво изгледаат и кинеските знаци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom