Барам совет за купување на акции

• Креатор на темата Креатор на темата Koko Roko
  • Време на започнување Време на започнување

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Веб-сајт
www.kajgana.com
имав среќа да заштедам нешто па ми треба помош каде да ги вложам

јас да имам можност моментално да инвестирам би инвестирал во метална индустрија , зс полека светот се оправа од кризата а со тоа се накачува производството и се како иде тоа понатаму , тд сето тоа е поврзано :)
сепак треба да се консултираш со некој што е стручен на ова поле и добро да размислиш .

За да вложиш пари никогаш не се консултирај со "експерти" на форуми.
Си имаш луѓе кои учат и живеат од такви совети. Овдека не знае кој воопшто ти дели совети. :)

За да вложиш пари никогаш не се консултирај со "експерти" на форуми.
Си имаш луѓе кои учат и живеат од такви совети. Овдека не знае кој воопшто ти дели совети. :)
фала брат. Се гледа дека си прав Тротер

Wall Street го гледаше бе дечко? Олади, ќе ти помине филмот, оди на одмор, стај ги у банка, дај ги дома парите..

купи си облека и зимски чизми, трк у планина. :toe:

Ги ставаш во банка и ги орочуваш на една година. Камататата за денари мислам дека е околу 9%

имав среќа да заштедам нешто па ми треба помош каде да ги вложам

кај најде вакво прашање на форум да поставиш? си има луѓе кои работат со инвестиции... ако немаш баш никаква идеа, појди во некоја брокерска куќа и они ке ти појаснат “како стоје ствари на берзи“ па ти сам да си одлучиш во што и како да вложиш... немој да бараш професионално мислење за ИНВЕСТИРАЊЕ ПАРИ ВО БЕРЗА на форуми... ке чуеш се и сешто а 99% од тоа не ти брка работа... само 1% се во право, ама не доаѓаат до израз вистинските работи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom