МЕКСИКО-АРГЕНТИНА 1/8 ФИНАЛЕ 27.06

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

КОЈ ЌЕ ПОБЕДИ

• Вкупно гласачи
    28
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Gangsta shit face
1259440_FULL-LND.jpg

Maradona says: Will you fucking with me Aguirre?:tv:

Аргентина ќе оди понатаму но до 90 мин ќе биде нерешено ... или во продолжението или пак на пенали ќе помине, барем ја така мислам :)

Вамос Мехикооо..:)
Шала на страна, сакам Аргентина да победи и да гледаме уште еден епски натпревар.

^Еден од подобрите судии на СП.
Аргентина ќе оди понатаму, 3-1 мој тип.:vozbud:

мечов ке заврси 2:1 или ке се пуцаат пенали.

Очекувам уште еден супер натпревар, после оној од 16 часот.. Само да нема судиски грешки на овој. :)

БАМОС ЧИЧАРИТО!!

Добро е,на раат ќе гледам.
Го нема старецот Бланко како стои напред и безделничи а Хернандез ја грее клупата.
Уште еден старец нема,Верон.
Мераци...

Официјалните состави за вечер...

Argentina: Romero, Otamendi, Burdisso, Demichelis, Heinze; Mascherano; Maxi, Messi, Di María; Higuaín y Tévez.
Mexico: Pérez; Osorio, Rodríguez, Márquez, Salcido; Torrado, Juárez, Bautista; Guardado, Chicharito Hernández y Giovani.

Со среќа вечерва:smir:

Дојде денот кога Аргентина треба да покаже дека не игра само најатрактивен туку и офанзивен фудбал. Мислам дека нема да биде лесно ќе треба да се жртуваат баеги играчите ова е само почеток на тоа што следи и евентуалните мечеви со Германија па можеби и со Шпанија.

Дефинитивно дојде времето конечно да покаже Аргентина кој е кој?! Ако мислат противниците да се замислат малце за со нив, вечер мора да им тргне од почеток на добро. Ако е можно и да се докажат како Германциве, да папнеме некои 3 гола најмалце, али нејќам пред време да кобам. Ќе видиме на полувреме што ќе биде!!! Хиго, Тевез, Меси и Ди Мариа утакмицата е во ваши раце вечерва, немојте да ме изневерите!!!:back:

It seems this is the lineup:

Perez

Juarez - Osorio - Maza Rodriguez - Salcido

Marquez - Torrado -Guardado

Bofo Bautista - Hernandez - Gio Dos Santos

Најверојатно ова ќе биде денешниот состав на мексико, интересно .....:vozbud:
ВИВА МЕКСИКО!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom