Нови фудбалски дресови

• Креатор на темата Креатор на темата MkDon
  • Време на започнување Време на започнување
Што знам. Друга нијанса се дресовите на Зенит и веќе подолго време со најк имаат договор.
Не ми падна на памет Зенит кога ги видов :D

Кога сме кај нив еве им ги новите дресови. Домашен, гостински и трет.
Знам дека не се исти, ама ми изгледаа како веќе видени некаде, а најмногу потсеќаат на тие од Зенит, можеби овие сум ги мислел.
s-l1600.jpg

Не мислам дека се исти туку сакам да кажам дека веќе го имам видено некаде тој концепт.

Од Хофенхајм првиот и од Милан третиот дрес, секс !!

Темава ме натера да разгледам и од другиве екипи па еве од тие што немало на темава до сеа што налетав

Бурнмаут
bournemouth-17-18-home-kit-1.jpg

Хадерсфилд
Huddersfield%2BTown%2B17-18%2BPremier%2BLeague%2BKit%2B%25282%2529.jpg

Виљареал
villarreal-17-18-home-away-third-kits-2.jpg

Од Шалке резервниот, топ дрес!
schalke-17-18-away-kit-4.jpg

Болоња
bologna-17-18-home-kit-2.jpg

Аталанта, голманскиот и домашен и гостински
Joma%2BAtalanta%2B17-18%2BHome%252C%2BAway%2B%2526%2BThird%2BKits%2B%2B%25282%2529.jpg

Сите трети дресови од Адидас се fan made, браво за фановите, сите ми се допаѓаат.

Навивачите на Јуве не се при себе, судејќи по третиот дрес... :toe:

AZ8684_01_laydown.jpg

Демек биле некоја хибридна Е.Т. копија на дресовите што ги носеле во 40-те и 50-те години...

ЧАО!!!:гомце:

И нас две сезони ни правева вакви. Сега на ред сте вие. :icon_mrgr:

01.01.02.02.4.jpg

дали има некоја страна што испорачува дресови, заинтересиран сум за голмански дрес и евентуално некој од старите дресовите , отприлика 10-15 години стари :)

Е ова никогаш не ми се допаѓаше кај Nike. Супер боиве кај сите трети дресови, една нема лоша ама што заебале со тој pattern-от како флека, мислиш автомеханичар работел во канал.

Е ова никогаш не ми се допаѓаше кај Nike. Супер боиве кај сите трети дресови, една нема лоша ама што заебале со тој pattern-от како флека, мислиш автомеханичар работел во канал.
Мене воопшто не ми се свиѓа како работат, иако домашниот и гостинскиот на Челзи ми се супер сезонава. Ама имаат само неколку дизајни и ги користат кај сите тимови, иновативност 0. Третиов посебно...

DJgxNBOUIAA0m2l.jpg

И не е само третиот. Гостинскиот на Челзи и домашниот на Тотенхем исто се ист дизајн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom