500.000 денари за најдобрата Android апликација

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Локација
Струмица
Учествувај во Vip Android™ Предизвик – првиот македонски натпревар за најдобра апликација за смарт телефони на Android™ платформа и освој 500.000 денари. Сите учесници чии апликации ќе бидат одобрени од Android Market™ ќе добијат HTC Tattoo.
android.jpg

Натпреварот е започнат и можеш да се регистрираш најдоцна до 30.6.2010. Учествувај и искористи ја можноста твојата апликација да биде дел од сите HTC телефони во Vip.
Повеќе информации на www.android.vip.mk

Извор: Кајгана

Ајде луѓе навалете, кој има искуство има голема шанса да освои нешто.

Bump bump

Слабо интерес или мене така ми се чини? Учествуваше некој форумџија во предизвиков?

Bump bump

Слабо интерес или мене така ми се чини? Учествуваше некој форумџија во предизвиков?
Јас учествувам , али изгледа ептен слабо интерес.

Не мислите дека 35 долари да платиш и апликација да направиш е малку многу за времето што ќе го изгубиш?

Давале телефон, ветар во магла. Сакав да учесвувам, ама кога го видов делот со плаќањето се откажав. Просто, кратко, јасно и едноставно, неможи да трошам време за апликација (која патем треба да биди нешто сложено и ново, да неречам досега невидено), па згора и да платам.

Не мислите дека 35 долари да платиш и апликација да направиш е малку многу за времето што ќе го изгубиш?

Давале телефон, ветар во магла. Сакав да учесвувам, ама кога го видов делот со плаќањето се откажав. Просто, кратко, јасно и едноставно, неможи да трошам време за апликација (која патем треба да биди нешто сложено и ново, да неречам досега невидено), па згора и да платам.
25 долари е . Тие не им ги даваш на ВИП туку нa Google за регистрирањето за да можеш да качуваш апликации на маркетот. Тие што планираат да учествуваат на натпреваров сигурно планираат и во иднина да си прават апликации за нив, па така да ќе им користи акаунтот што ќе го платат 25 долари.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom