Големо Изненадување На Турнирот!

• Креатор на темата Креатор на темата Arshesavin
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
МИслам дека Кореа Ке биде големо изненадување !

Некоја од африканските репрезентации. Мислам дека можно е да стигне некоја од 1/4 - финале.

Ако може да се смета како изненадување со оглед на големиот подем во формата - Америка :smir:

Брегот на Слоновата Коска.

Уште е рано да се збори на оваа тема. :) До сега Америка направи најголемо изненадување другите испаднаа како што се очекуваше :)

Може Гана да биде изненадување....

Типувам на Гана, Ј. Африка и Чиле. Ако Дрогба се врати, слоновите можат да идат далеку. И Словачка има шанси за успех.

САД не се никакво изненадување ако пројдат група, исто и Данска :)

Јас мислам Америка Мексико или Нигерија :)

Oсвен 1/8 финале за некоја од послабите репрезентации, нема да има други поголеми изненадувања.

Јас би играл на Мексико. Некако добар впечаток ми оставија со играта во првиот натпревар.

Мене најдобар впечаток ми оставија Кореа. Играат брз, динамичен фудбал, со кратки пасови и лесно стигање до противничкиот гол. Не очекував дека вака добро ке почнат. Очекувам така и да продолжат.

Моментано нема ни едно изненадување на СП. Изненадување ќе биде до колку еден од слабиве тимови победи против фаворитот во група. Тоа е изненадување:toe:

Бразил. Според мене рано ќе отпаднат. И може да се каже Италија , ако има такви што мислат дека ќе оди подалеку од 1/8 финале.

Изненадувања може да има во групиве вво 1/8 финале па дури и во 1/4 финале но во финалето или шампион ќе играат/стане некој од фаворите т.е Шпанија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom