Pravnice
The Don
- Член од
- 15 ноември 2007
- Мислења
- 2.462
- Поени од реакции
- 1.433
Епа момци претпоставувам како и јас така и вие ќе го гледате светсково по кафулиња. Ова е одлична шанса да се изнагледаме со луѓе кои сме немале можност да ги видиме од прекувремени обврски(кои сега се ставени на stand by). Ајде кажете каде ќе гледате фудбал и со каква програма е опремен вашиот кафич. Гледам повечето имаат специјални менија за време на светското поготово комбинации на пиво и прсти и кромитчиња.
Јас најверојатно ќе го гледам светсково во Порта паб, сеуште не сум видел кое им е менито ама најблиску ми е, снабдени се со одлична плазма, екогаш е добра атмосферата а и некако меѓу згради од тоа бетонот с надевам дека малце ќе избегам од жештинава.
Друго место е Сегафредо, само ако се ставиле на кабелска.Таму гледав финале на ЛШ и пренесуваа преку Макс тв, а во Ла кафе до него пренесуваа преку кабелска и таму сигналот одаѓаше 10 секунди порано. беше тешко срање, кај мене акциите почнувааа во кафичот до мене веќе се радуваа на голот.Се уништи неизвесноста.
Каде вие ќе гледате фудбал?
Јас најверојатно ќе го гледам светсково во Порта паб, сеуште не сум видел кое им е менито ама најблиску ми е, снабдени се со одлична плазма, екогаш е добра атмосферата а и некако меѓу згради од тоа бетонот с надевам дека малце ќе избегам од жештинава.
Друго место е Сегафредо, само ако се ставиле на кабелска.Таму гледав финале на ЛШ и пренесуваа преку Макс тв, а во Ла кафе до него пренесуваа преку кабелска и таму сигналот одаѓаше 10 секунди порано. беше тешко срање, кај мене акциите почнувааа во кафичот до мене веќе се радуваа на голот.Се уништи неизвесноста.
Каде вие ќе гледате фудбал?