Football Manager 2010 Online

• Креатор на темата Креатор на темата UnitedWeStand
  • Време на започнување Време на започнување
А средивте Firewall, Force Continue, Antivirus... ?
едвај успеавме да започнеме:pos2: антивирусот беше уклучен а и фајр волот мислам а ова форс континиун...не се сеќавам што му направив:pos2:

Ај ќе пробаме во недела таму, утре цел ден сум на свадба. Го чекав Гоги прееска, ама го немаше. Добро, барем функционира. Ама да сте сределе се, подобро би било. За почеток одлично. :)
Ајде се читаме во недела и немој да претерате со играње, имајте милост. :)

На хостот не му кочи,нормално.На тој што се приклучува,исто е нормално да му касни некои 2-3 секунди.Еве јас играм со другар,полека влегуваме во 5та сезона :tv:

дај кажете ова на хамачи напраив акаунт.треба нешод а симињамс еа????ајде и ја ќе играм,играм 10 години менџер веќе.

--- надополнето ---

средив со hamachi.кажете коа сте спремни да поиграме малце.можам да креирам и јас бидејќи иам добар компјутер.:smir:

дај кажете ова на хамачи напраив акаунт.треба нешод а симињамс еа????ајде и ја ќе играм,играм 10 години менџер веќе.

--- надополнето ---

средив со hamachi.кажете коа сте спремни да поиграме малце.можам да креирам и јас бидејќи иам добар компјутер.:smir:

Може да играме вечер ако сакаш. :)

И ајде да направиме едно турнирче. Ќе се игра само со 2 тима. Прво едниот ќе игра со Атлетико Мадрид, на пример, другиот со Валенсија. Потоа обратно. 4 души ако сме полуфинале и финале само. :( Ако сме 8 или повеќе ќе биде супер и многу поинтересно. За да одиграме еден натпревар нема да треба ниту еден цел саат. Ќе закажеме пријателска меѓу двата клуба кои ќе ги избереме на почетокот на сезоната и ќе играме. Ако има заинтересирани супер. Ако нема, никому ништо. Пријавувајте се. :)

1. Devil_guy

Значи се скинав од пишуење по темиве за FM, и абер да се немало за сериозно играње у мрежа... Дајте нека се пријави некој со опасен PC за да биде сервер и одма ќе избереме кои првенства ќе ги играме, за термините се знае, компромис... Ама пусти страв, јебеш га...

Тоа и ја викам, демек имаше повеќе заинтересирани, отворив и тема и пак ги нема никаде. Не мора со лига да почнеме, може и турнир како што спомнав ако немаат толку време за цели сезони да играме, ама јебига...

а како може без лига ќе ми објасне некој? денес сум слободен може да изиграме :)
мсн:vaskojovanovski@live.com

Почнуваш сезона. Ако таа започнува на 3 јули како што беше за Англија мислам, закажуваш пријателска за недела-две и играш против другиот. Потоа давате отказ во своите клубови и го преземате клубот на противникот. За вториот натпревар може и нова кариера/сезона да се почне. Така барем изгледа организацијата на странските форуми. :)

Утре од 18 до 20 часот.т.е денес веќе.јас играм.пријавујте се.Ќе креирам иам јак комплутер:smir:

1.Ивица Juve

--- надополнето ---

секој ден читам никој нишо не пишуе у пм.дајте да се плескаме малце.:vozbud:

Аиде тогаш читамо се у 18:00...

И јас ќе сум тука најверојатно. :)

ја сум тука 1 саат пред договореното.Ќе видиме после шо ќе биде.:smir:

Денес од коа заврсува втората утакмица светско па до почеток на третат сум слободен адд ме на мсн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom