Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто така пробував и јас, преку YT видеа и ќе го искршев на крај. Сфатив дека треба нерви. Затоа, 100 денари чини штелување и го носам на сервис од тогаш.некој да знае како да се подеси заден менувач? пробав со видеа од youtube, неуспено.
Sent from my E6553 using Tapatalk
кршење не му бега [emoji2] , ама ај си викам да пробам. стигнав до некоја фаза, само не ми намалува од најголем у тој пред него. "b-tension" никако не ми функционира. сумјам дека нешто менувачот е расипан/изместенИсто така пробував и јас, преку YT видеа и ќе го искршев на крај. Сфатив дека треба нерви. Затоа, 100 денари чини штелување и го носам на сервис од тогаш.Пиши во темата Возење велосипед, можеби ќе ти помогне некој.
кршење не му бега [emoji2] , ама ај си викам да пробам. стигнав до некоја фаза, само не ми намалува од најголем у тој пред него. "b-tension" никако не ми функционира. сумјам дека нешто менувачот е расипан/изместенИсто така пробував и јас, преку YT видеа и ќе го искршев на крај. Сфатив дека треба нерви. Затоа, 100 денари чини штелување и го носам на сервис од тогаш.Пиши во темата Возење велосипед, можеби ќе ти помогне некој.