- Член од
- 20 октомври 2016
- Мислења
- 8
- Поени од реакции
- 1
Da imam listu radi bih dala svima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E jesi objasnio neka si kad pustih BHT1 isto tako objasni da je bosanska tv ona sa dosta muzike.halid beslic i tako to.Ima li neko RTCG 1 i 2 ??? Crnogorski kanali su u pitanju....
To je samo pitanje....
Pozdrav
Pa cuj mozda neko i ne zna .. sta znamE jesi objasnio neka si kad pustih BHT1 isto tako objasni da je bosanska tv ona sa dosta muzike.halid beslic i tako to.
Neces vjerovat al znao sam da si ti .. zato sam se i salio jer... inace to ne radim ako nisam siguran u ono sto mislim... u tvom slucaju znamo seTamo me znas pod drugim nickom![]()
Imamo mi kod nas u kabelski paket blizzo sta te interesuje jel radi il sta.Pa cuj mozda neko i ne zna .. sta znam
Pozdrav
Samo dal rade ta dva kanala u ovim listama sto se vrte.... bitkananeretvi ne racunam .. ajd da kazem dal si naisao ili naisli na ta dva kanala info radiImamo mi kod nas u kabelski paket blizzo sta te interesuje jel radi il sta.
http://www.m-kabl.net/ to je ovo ali nekad je bilo za dz a sad mora da se plati.
Daj liste ako imas![]()
I RTCG 1 i 2 ?Nista ne mora da se plati, sve se to gleda dzaba.
NetTv Plus, SBB, SiOL TV, Amis, Elta Telekom, BiH Kablovska, T2-SLO, Neterra TV, Fast TV, Iskon TV, Orion TV, Vektor TV, Multi TV, BH Telekom MojaWebTV, Madnet , Jotel , Bostel Tv ,ICECAST, M - KABEL
Ima aplikacija koja sve to ima u sebi.