Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Tv je smart i android.Uglavnom koristim android ali je neked moglo i sa VLC mada ga zadnje vreme nekoristim na tv-u

nista... na smart tv ne mogu se otcitati subtitlove(osim na serije i filmove)...cim skeniramo za sad android tv ne mozemo si priustiti...

ovo su nastavci koji odgovaraju HBO i Cinemax kanalima sa ex-titlovima:
HBO
/1:0:19:784:C6D4:16E:A00000:0:0:0
HBO2
/1:0:19:785:C6D4:16E:A00000:0:0:0
HBO3
/1:0:19:796:C6D4:16E:A00000:0:0:0
Cinemax HD
/1:0:19:786:C6D4:16E:A00000:0:0:0
Cinemax2 HD
/1:0:19:787:C6D4:16E:A00000:0:0:0
Ono što morate sami naći je adresa-server koji pokreće ove nastavke.
Sve koje sam do sada probao su trajali 2 dana, ili su bili nestabilni, 2 minuta radi i onda blokira.
A titlovi se mogu birati u TiviMate-u, tj. njegovom plejeru.

Последно уредено од модератор:
moze se i ovo gledati ;) :D
dbas5.pngdbas6.png

Последно уредено од модератор:
nista se to ne moze gledati prijatelju...toiko lijepe slike stavljas a nista ....
(....imam ja adresa koja otvara celi paket total tv ...ali uvece kad TI:D ili gazda gleda ja moram na m3u lista da se oslonim...za sabtitlove smo vec apsolvirali sve...)
varas se prijatelju, nemas pravu adresu ;)

to je drim adresa...na smart tv gledas jutrani program kad gazda spije...moze i hbo ili cinemax ali bez titl..
vidi, ima adresa-server na kojima neki kanali rade 24-sata stabilno (ali ne i HBO i Cinemax)
na serveru hrvatskog VIP-a ili telekoma sam nalazio adrese-servere koji su pokretali MAXTV i TOTAL TV kanale, stabilno i konstantno, ali nisu trajali dugo, i nisu bili privatni korisnici, već neka promo akcija provajdera ili tako nešto.
koristi TiViMate i moći ćeš da menjaš titlove ... sa nastavcima koje sam ostavio gore

Dobro je imati svoju opremu (enigma2 resiver,antena ......itd) sve ovo drugo je dobro samo za slikanje a stabilnost i da ne pricamo,zato svoj resiver svoj gazda.Posebno ovi novi 4K resiveri imaju vise memorije i mogucnosti.

15:20...Valjda gazda je na posao...slikni uvece kad se vradi sa posla :D i to sa makedonski prijevod na smart tv ti nece...
cujemo se uvece :D
Автоматски споено мислење:

malo sutra...to ti tako ne ide...
hehheheheee, ovo stvarno nije normalno :D
Автоматски споено мислење:

malo sutra...to ti tako ne ide...
a kako ide :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom