saskon
☺
- Член од
- 22 август 2008
- Мислења
- 2.231
- Поени од реакции
- 5.465
Burmann?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Burmann?
излишно поставување на мак адреси((
veliki pozdrav saskonu i elmu986Burmann?
Drug, to se vidi na svakoj viet listi.ufffff, za ovo bi ti dao tvviet listu i to bez piva
Автоматски споено мислење:
kod Milutina na slici se vidi ovo
http://cdn.tvviet.tv/hls42/Arena1FullHD.m3u8?token= channel=Arena1FullHD&d=MAG254&dName=Ministra
Pozdrav i za tebe Burman, uvjek pozitiva momak vidim nista se nije promjeniloveliki pozdrav saskonu i elmu986![]()
to sam napomenuo ovima sto traze tvviet listuDrug, to se vidi na svakoj viet listi.
Luc+Luc bi si trebao dati samo malo truda da uskladi nazive kanala iz iste grupe, inace, lista je vrhunska a ima i epg za skoro svaki kanal. Mozda da jos Planet Sport 4 i SK3 fullhd zavrse u grupi sport a ne u dokumentarcima bilo bi super. Mozda jos logo za DocuBox HD da bude taj a ne od Outhdoor Channel i sve pet, ali to je sad vec picajzliranje.
hvala ti za ovo momakPozdrav i za tebe Burman, uvjek pozitiva momak vidim nista se nije promjenilo![]()
Hehveliki pozdrav saskonu i elmu986![]()
hvala ti na lepim recima, veliki saskoneHehmozes da se kries so razni nikovi i avatar no karakterot ne moze da se krie. Kaj tebe sekogas pozitiven karakter
.
bez svadje i treba,zar lista bilo koja vrijedi svadje,samo sto pretjerujte sa uvlacenjem za listu a sve objavio hopcup,i zar nije lakse naci sam sebi sada kada se vec zna kako se trazi,i pozz i tebiZaboravit ću šta si napisao. Nisam ti ja od onih koji se svađaju i vrijeđaju druge a pogotovo sa mojim Bosancima. Samo pohvale. Uživaj drug i opusti se, samo lagano, sve će ovo biti jednom Juče. LP
Pozdrav Burman i od mene.