Женските и флертот

• Креатор на темата Креатор на темата Elence93
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Локација
Скопје
Секаде читам за тоа како машкото да ја освои типката и совети околу тоа.. Што е пак со женките? На што машките најмногу "паѓаат"? ;)

На девојка што ќе му се види убава. :)
На истрениран заводнички поглед итн итн

Ааах да. Еден машки одговор. Тоа стварно ќе ти помогне да добиеш некаков поим за на што паѓаат машките.:pos2:

--- надополнето ---

Јас паѓам на 300 евра.

Значи женската треба да ти плати за да бидеш со неа? Nice -.-

на згодна и шармантна девојка со заводнички поглед :pipi:

На секси разговор малку предигра и бум ! Е те на тоа пагаме :)

на деколте и на сукна или фустанче... абе не да паѓаат, абе нозе кршат... само не е интересно кога "паѓаат" поинтересно е кога ќе се добие спротивниот ефект

На јака пичка со правилни црти на лицето, убави дињчиња, добро гзе и нозе паѓам како домино ;)

Мислам дека девојчето не мислеше на изглед, пошо со тоа не може да си помогне, очигледно. Мислеше на совети за понашање или нешто така.

Има некој совет за тоа? :icon_mrgr:

На јака пичка со правилни црти на лицето, убави дињчиња, добро гзе и нозе паѓам како домино ;)
Дополнето со убава насмевка и карактер...не како домино како лото 7 од 37

Мислам дека девојчето не мислеше на изглед, пошо со тоа не може да си помогне, очигледно. Мислеше на совети за понашање или нешто така.

Да бе, нека се облече провокативно и прво нека го допира врвот на чашата додека го гледа потенцијалниот партнер право во очите и со насмевка. Потоа нека почне со прстите да оди од едниот на другиот крај од ногата(нејзина, мислам имате видено на филмовите) и нека го зграби снажно. Нема што да изгуби.

pozz;)

Жал ми е ама машките многу подобро гледаат отколку што слушаат, така да битно им е тоа што ќе го видат а не тоа што ќе го слушнат. И бидејќи сме поприлично плитки доволно е три пати да го спомни зборот гола или секс...

Мислам дека не постои мушко што не паѓа на девојка со леп осмех, длабоко деколте, правилно распоредени црти на лицето ((:pos:) као што кажа зеро), затегнато газе, секси нозе и то :)
А, Elence93, ако мислеше за карактер, ондак кај секого е различно.

Лично јас... на добро пицната и средена девојка, нормално и да е паметна, интелегентна и убава, немора којзнае шо али сепак... :D Во секој случај, најмногу паѓам на средени девојки. :/

Ај, доста доморотски муабет...
Карактерно? (ШО!?)
Не.
Паѓам брат на хумор...
Ау, немоеш да замислиш...
Две ствари шо ги барам у цура се смисла за хумор и вкус за музика.
Само едно од овие две да ги има, више сме пријатели.
Да ги има двете? Пријатели ми звучи многу аматерско...

Наравно.
Да не се лажеме.
Жена паѓа на тоа како маж збори.
Маж паѓа на тоа како жена изгледа.
За првово, жив доказ сум. Не, сериозно... просто да помислиш дечково им дава Rohypnol на цуриве... Ко ќе ми се сврти у глава какви дунди сум смувал со оваа моја грда фаца... човечее...
Од друга страна... Нек е смешна ко маж, и нек има идеален, по мој вкус, вкус за музика. Ако е габор. Џабе и е.
Srsly, i can't have sex with your personality, and i can't put my penis in your coledge degree.

Сума сумарум, Elence93, златна... Се што треба да направиш, е да направиш да му се свиѓаш.

Ај, доста доморотски муабет...
Карактерно? (ШО!?)
Не.
Паѓам брат на хумор...
Ау, немоеш да замислиш...
Две ствари шо ги барам у цура се смисла за хумор и вкус за музика.
Само едно од овие две да ги има, више сме пријатели.
Да ги има двете? Пријатели ми звучи многу аматерско...

Наравно.
Да не се лажеме.
Жена паѓа на тоа како маж збори.
Маж паѓа на тоа како жена изгледа.
За првово, жив доказ сум. Не, сериозно... просто да помислиш дечково им дава Rohypnol на цуриве... Ко ќе ми се сврти у глава какви дунди сум смувал со оваа моја грда фаца... човечее...
Од друга страна... Нек е смешна ко маж, и нек има идеален, по мој вкус, вкус за музика. Ако е габор. Џабе и е.
Srsly, i can't have sex with your personality, and i can't put my penis in your coledge degree.

Сума сумарум, Elence93, златна... Се што треба да направиш, е да направиш да му се свиѓаш.

Жално, но сепак сосема точно. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom