Дали сте злопамтило?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Хах.. и да не сакам памтам.
Кога ке те повреди некојј.. и да сакаш не може да заборавиш. Но, не сум злопамтило !!
Не им враќам.. не паѓам на нивно ниво:wink::wink:.. само го мењам мислењето и ставот кон тие луѓе.

Хах.. и да не сакам памтам.
Кога ке те повреди некојј.. и да сакаш не може да заборавиш. Но, не сум злопамтило !!
Не им враќам.. не паѓам на нивно ниво:wink::wink:.. само го мењам мислењето и ставот кон тие луѓе.

isto i jas taka

Ако ми направи некој нешто лошо, не правам ништо. Знам дека кога тогаш ќе му се случи(врати) нешто што мене ми го направил.И скоро секогаш е така :toe:

Памтам и враќам со полошо или воопшто не се замарам, ако не вреди...Се зависи од стореното:)

Паметам некој кога грешка ќе постапо према мене но во никој случај не би го злоупотребил тоа, да речам се во некоја караница да кажам "ехх ти тогаш како можеше така да ми направиш, е сега да видеш како е "
Добра душа сум нели? :pipi:

Не сум злопамтило, ама нека му ја мисли тој што ќе ми стапне на нерви :)

Не сум злопамтило.. дури таа особина понекогаш и си ја мразам!
А најголеми злопамтила според мене се шкорпиите!

Јас самиот себе си се сметам за одмазднички настроен т.е злопамтило не дека секогаш и најчесто враќам ама памтам и кога ќе дојдат моите 5 минути толку враќам што претерувам.
Се има случувано да помнам работи од пред неколку години што ми се случиле од некого, па да му вратам после некоја година кога веќе уствари овој заборавил. Не мора да го потсетувам ама сум му вратил. Изглеа како што спомна LadySR можи до тоа да е:)

Не сум злопамтило.. дури таа особина понекогаш и си ја мразам!
А најголеми злопамтила според мене се шкорпиите!

Гарант има нешто...колку и да сакам неможам да заборавам. Во моите 5 минути,макар биле и по 10 години враќам десет пати полошо. Не дека го мислам или го планирам,едноставно се погодува се на место и време е за ударац под појас.

и со ден и ден се повеќе и повеќе верувам во хороскопот, во наталните карти.... во особините на секои знаци и подзнаци.... има мнооогу факти што не можат да се негират.. Да, гарант има нешто!

Не сум злопамтило. Дури и понекогаш самата себеси си се чудам како можам одма да заборавам некои работи. Едноставно не сакам да се замарам, знам дека е круг и се се врти, така да дупло полошо ќе им се врати. :)

Шкорпија сум подзнак па сеа види:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom