VST, VSTi, FX, DX, DXi , RTAS Plugins препорака

• Креатор на темата Креатор на темата Trancer4e
  • Време на започнување Време на започнување

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
Ако некој знае некој добар VST, VSTi, FX, DX, DXi , RTAS Plugin нека каже а доколку е можно нека го аплоадира или пак да ми го прати на меил (trancer4e@gmail.com).....посебно потребни ми се некој добар (Re) Verb -ери, Filter - и, Equalizer - и, Delay-ери, некој Bassliner-и, FLO-eри...

аха

за Фрути Лупс, или како посебни програми ти требаат?

za FL i Cubase...BTW moze i nekoj instrument, posebno mi treba nekoj plagin so proizvedue liquid ili organic zvuci....

аха

имам јас плагиној за фрути многу, само ти си помешал малку брзините...

плугинојте не произведуваат звуци, тие ги обработуваат, ги „ефектираат”

нов си во продуцирање? иначе, ќе аплоадирам сите бесплатни плагиној на сервер после, и ќе ти пратам пп.

ако заборам, потсети ме со пп :)

тебе мислам ти требат синтисајзери (синтетизатори на звук, односно програмчиња кои „произведуваат” звук) и други работи...

сакаш псај тренс, гоа да прајш, или поќе „еуро-хепи-педерски” транс?

hehehe.....bro znam deka VST e za efekti...so e togas VSTi aj objasni mi...ja znam deka VSTi (ве ест ти ај) pluginzite se instrumenti.....ina4e praam trance melodik , za goa i psy.......malce podocna

:)

к, ко така ќе аплоадирам некои инструменти после, или се vsti или се нешо слично, ама фрути компатабилни...

до вечер би требало да имаш порака со адресата :)

Оди на www.sf2midi.com имаш многу сф2 фајлови за даунлоад, само треба да се регистрираш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom