Алки* Friendship bracelets

• Креатор на темата Креатор на темата Roni.OldSchool
  • Време на започнување Време на започнување
вака е чудна пошо не стегаш еднакво сегде + користиш вуница не конец за гоблени..
абе нема везе вуница,конец за гоблени јас само чисто онака пробав и затоа така е и глеаш дека е сета крива(лево десно шета) :)

Roni.OldSchool Многу се убави.:smir: Може нарачка ?
абе тој онде нема 1 негоја ставено,тој само од нет стави да видите како изгледаат,неговите се каде каде и полоши од овие професионалниве

абе тој онде нема 1 негоја ставено,тој само од нет стави да видите како изгледаат,неговите се каде каде и полоши од овие професионалниве

А како си сигурен дека неговите не се добри?

-.-
ја иам 589495 од него. Ќе сликам па ќе постирам, па да видиме дали не се добри ;)

Еве една негова, сум го имал на фејсбук.

alka.jpg

од мал(4-5 години) сум сакал такви да правам еве сеа пред половина час почнав и некако тргна а еве и слика :pos2:
image_preview.php
[/url][/IMG]

ова не е алка, ова е чвор :vozbud:

чек овие денови ќе сликам, какви знам да праам... ќе ви постирам, ќе се договориме :D :vozbud:

А како си сигурен дека неговите не се добри?
Не реков дека не се добри туку дека оние не се негови се познава и спрема апаратот и спрема самите алки,реков дека тој само постави слики да видите какви може се да има....бтв рони и јас сакам да нарачам

аднете ме на мсн, ќе ви кажам што како, зашто XD !!!

позич :kesa:

хахахахха, абе, а ти нешто да не си ПРЕТСКАЗАТЕЉ НА БУДУЧНОСТ! ? xD

Ќе постирам овие денови мои изработки... а и пола од тие шо ми се у инфото на тема ги знам... ;)

И ако сакате нарачки, аднете ме на мсн, roni.rastafari@hotmail.com
:smir:

Супер е :vozbud:
И јас би нарачал, ако може.

може може, 120 денара. :D ама со други бои брат, ептен е тапа оваа со вакви бои... :jaj:

и јас знам да плетам неколку од објавените :vozbud: поќето од нет ги научив и една сама си измислив и добро испадна :wink: иначе плетењето на белегзи стварно е задоволство ама треба многу нерви и трпение...

аднете ме на мсн, ќе ви кажам што како, зашто XD !!!

позич :kesa:

хахахахха, абе, а ти нешто да не си ПРЕТСКАЗАТЕЉ НА БУДУЧНОСТ! ? xD

Ќе постирам овие денови мои изработки... а и пола од тие шо ми се у инфото на тема ги знам... ;)

И ако сакате нарачки, аднете ме на мсн, roni.rastafari@hotmail.com
:smir:

може може, 120 денара. :D ама со други бои брат, ептен е тапа оваа со вакви бои... :jaj:

Те аднав брат да се договориме за алкиве, сакам да ти зеам или да ти купам вакви алки, прифати ме.. :D

Не реков дека не се добри туку дека оние не се негови се познава и спрема апаратот и спрема самите алки,реков дека тој само постави слики да видите какви може се да има....бтв рони и јас сакам да нарачам

РЕЧЕ! Дека се „каде каде полоши“ Многу мразам кога некој вака си лупа нешто на памет нит знае нит видел...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom