Јахја Кемал - Приемен испит (помош молам)

• Креатор на темата Креатор на темата DD
  • Време на започнување Време на започнување
Јас зедов 4 место на приемниот испит и ми нудат голем попуст за да се запишам. И се мислам дали да одам :|
Дали можи некој да ми кажи дали во интернатот (во Струга) има компјутери или треба наши да носиме, каква е интернет конекцијата (дали е брз за играње игри како WoW). И по колку деца се во 1 соба.
Фала

Јас зедов 4 место на приемниот испит и ми нудат голем попуст за да се запишам. И се мислам дали да одам :|
Дали можи некој да ми кажи дали во интернатот (во Струга) има компјутери или треба наши да носиме, каква е интернет конекцијата (дали е брз за играње игри како WoW). И по колку деца се во 1 соба.
Фала
Шо одлучи друже? :) Ако се запишиш можи заедно ќе учиме догодина. Иначе по 6 деца се во соба,машкиот интернат ти е во школската зграда а дали има компјутери незнам...во кабинетите имаш ама за во собите распрашај се ;)
Кажи кога ќе се решиш :)

Шо одлучи друже? :) Ако се запишиш можи заедно ќе учиме догодина. Иначе по 6 деца се во соба,машкиот интернат ти е во школската зграда а дали има компјутери незнам...во кабинетите имаш ама за во собите распрашај се ;)
Кажи кога ќе се решиш :)

Веќе се запишав јас уште пред 2 недели :)
Можи заедно ке учиме, ти од кој град си?

Па заедно изгледа ќе учиме :)

И јас планирам да одам на натпревар по Англиски за стипендија во Јахја Кемал, па ако може некој да ми каже какви се тестовите и ако има некој пример од нив да ми даде бидејќи нашата наставничка не доволно не спрема, па сакам ако можам самата да се спремам... Што има на тестот, вокабуларот дали е тежок, на што да се задржам повеќе...?:)
Ако некој има пример од предходните години, ве молам да ми го даде...:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom