NHL Play-Off Stanley Cup 2010

• Креатор на темата Креатор на темата MiloBilderce
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ауу Вингси го растурија Феникс, се чека уште пресметката у Вашингтон и да почне наредната рунда :vozbud:

Једино Бафало и Девилс разочараја другово според планот, освен Монтреал ако не го изненади вечерва Вашингтон, т.е Халак ако има уште една утакмица со 54878958494380 одбране :pos:

Ауу Вингси го растурија Феникс, се чека уште пресметката у Вашингтон и да почне наредната рунда :vozbud:

Једино Бафало и Девилс разочараја другово според планот, освен Монтреал ако не го изненади вечерва Вашингтон, т.е Халак ако има уште една утакмица со 54878958494380 одбране :pos:

Баксузе један :)
2-0 за Монтреал, наздравје нека му е на Вашингтон...
Едит: 2-1 2:26 до крај.
Power Play Senators.
Montreal wins...

Баксузе један :)
2-0 за Монтреал, наздравје нека му е на Вашингтон...
Едит: 2-1 2:26 до крај.
Power Play Senators.
Montreal wins...

Capitals :pipi:

Монтреал 16 шута, Вош 43, и победа на Монтреал :tv:
И повторно херој Халак :vozbud:
Како и што реков

Детроит - Сан Хозе
Монтреал - Питсбург

Филаделфија - Бостон
Ванкувер - Чикаго

Ау најдоброто допрва почнува, Вингс и Шаркс најинтересен дуел ќе падне крв таму, али предност им давам на Вингс поради фантастичната форма, 6 евентуално 7 натпревари, и Детроит во конференциско финале.

Питсбург нема да дозволи да му се деси тоа шо му се деси на Вош, ќе си тепа мислим и тоа убедливо 4-0 или 4-1, ако се мрдна Халак :tv:

Бостон - Филаделфија ми е најизедначена, мада предност му давам на Бостон, Филаделфија не играше толку добро колку што Девилс беа очајни, впрочем и редовни им се на Фили
тип мој 4-2 Бостон

Ванкувер - Чикаго уште еден страшен дуел, али Ванкувер некако повеќе ме убеди дека има сила за конференциско финале, ипак тука очекуем 7 утакмице со победа на Канукс

не ми се верува дека Вашингтон Капиталс испаднаа, печени беа за Стенли Купот сезонава, а потклекнаа уште на првата пречка. да ги имаш во тим Овечкин, Семин, Кинубул, Бекстрем, Флајшман итн плус и нашиот Хозе Теодор (по потекло) епа овие ти се ко фудбалска верзија на Реал Мадрид.

а па жал ми е за Феникс Којотис, нормално поради Ед Јовановски. сега веќе нема македонци во игра. Стивен Стамкос со Тампа Беј не ни влезе во плеј-оф, а другиве двајца изгубија. на здравје...

аман бе, кога завршува стенли? за 11 дена почнува светско првенство? нема шанси до тогаш да се изиграат и полуфинале и финале.

до 14 Мај се играат полуфиналињата доколку има потреба од сите 7 натпревари.

decki mislam deka ova vi e greska tuka ima edna tema za play of vo kosarka e i jas obozavam nba hehe pozdrav :helou: hehe :)

Почна втората рунда

Сан Хозе Шаркс - Детроит Ред Вингс 4-3 :(
Реков погоре ќе има крв у серијава :vozbud:

Питсбург поведе со 1-0!!!
Победија 6-3 едноставно си ги изгазија,лесна победа секоја третина ја добија со по 2-1 :)
Штета Капиталс што испаднаа ама тоа е...

Штотуку се напиша нова историја. Осеќав дека ќе се вратат и се вратија. Флаерс од 0-3 во серијата на 3-3, во седмиот натпревар, 0-3 за бостон ама џабе, пак се врати мојот тим. Филаделфија сега има домашен терен и во недела ги чекаме канаѓаните од Монтреал.

Да ја осетив уште на 3-2 дека Фили има сила да се врати. Бостон се изгубија, једино у 7 меч на 3-0 мислев дека Бостон ќе пројде но Фили уште еднаш направи нешто невидено до сега. Секоја чест за момците. Одкако мојот Питсбург изгуби Фили ги добива моите симпатии во понатамошниот дел од плеј офот

Чикаго Блекхокс се новите шампиони во НХЛ. Нека им е честито

alg_stanley_blackhawks.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom