deXterche
тадаммм
мора да ја има...само името не и е исто со името на програмата....опули се поубо...се што оди во позадина на системот е тукаLajce напиша:Не ја најдов тука!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мора да ја има...само името не и е исто со името на програмата....опули се поубо...се што оди во позадина на системот е тукаLajce напиша:Не ја најдов тука!
Се цитирам пошто одговорот е на претходната страна (може нема да го видиш). Ова би требало да ти помогне.Топка напиша:Епа деинсталирај ја! Што сакаш друго? Или ако не можеш да ја деинсталираш (пошто си чепкал кај што не треба - во регистарот), реинсталирај ја (исталирај ја повторно) и пак деинсталирај ја.
deXterche напиша:мора да ја има...само името не и е исто со името на програмата....опули се поубо...се што оди во позадина на системот е тука![]()
Е, стварно незнам! Дај скриншотови - може така ќе ти помогнеме некако. Превзе ми го Ad-Aware SE или побарај туторијал на интернет.Lajce напиша:Сега го напрајв то и пак таа икона и алерт стои!
Вика комплутерот ти е ифициран кликни овде да ја земеш програмата и да ја инсталираш.
Пробав и ја задов и ја инсталирав и пак ја одинсталирав ова не се мрдат од тука.
deXterche напиша:мора да ја има...само името не и е исто со името на програмата....опули се поубо...се што оди во позадина на системот е тука![]()
Абе во comand колоната ти ја пиши локацијата кај со се наоѓа процесот. и од кога ќе го исклучиш мора да го рестартираш компјутерот. Пробај ехпериментирај, после можеш да ги вратишLajce напиша:Може ли да исклучвам едно по едно па да видам ко ке го снемат ова дека е то да го остам така или нема вракање чим го сменам?
Има враќање, ама јас тука не го гледам чарето. И плус тоа е за програми кои се стартуваат заедно со оперативниот систем, така да ќе треба да ја реинсталираш машината при секоја промена.Lajce напиша:Може ли да исклучвам едно по едно па да видам ко ке го снемат ова дека е то да го остам така или нема вракање чим го сменам?
Ај ке прам сеа така па ке видам со ке испаднит.Сега прпбвам и со Ад Адваре сеdeXterche напиша:Абе во comand колоната ти ја пиши локацијата кај со се наоѓа процесот. и од кога ќе го исклучиш мора да го рестартираш компјутерот. Пробај ехпериментирај, после можеш да ги вратиш![]()
Бате па тоа ти е програма што работи во позадина и досаѓа...Топка напиша:Има враќање, ама јас тука не го гледам чарето. И плус тоа е за програми кои се стартуваат заедно со оперативниот систем, така да ќе треба да ја реинсталираш машината при секоја промена.
Топка напиша:Има враќање, ама јас тука не го гледам чарето. И плус тоа е за програми кои се стартуваат заедно со оперативниот систем, така да ќе треба да ја реинсталираш машината при секоја промена.
Сигурен ли си дека не е вирус? Ако не е, можеш да симнеш некоја програма за блокирање на стартап-програмите (пр. System Mechanic или TuneUp Utilities) , иако јас во ова не го гледам решението.Lajce напиша:Па заедно со стартување ми се уклучуват уште од почеток.
Превземи ги најновите дефиниции и пробај да го исчистиш во Safe Mode.Lajce напиша:Абе душа ми извај го најде и со ад адваре го избришав и пак не се мрда.
Сеа пробвам со стартапот.
deXterche напиша:Бате па тоа ти е програма што работи во позадина и досаѓа...