Ултра големи обетки

• Креатор на темата Креатор на темата Sassy
  • Време на започнување Време на започнување

Kakvi obetki poveke preferirate??

• Вкупно гласачи
    25
  • Гласањето е завршено на .

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Локација
Свирипичино
Za site devojki (ili momci:) ) koi sakaat dobar nakit sto mislite za golemite obetki stosni i upadlivi:) jas primer gi obozavammmmmmmmmmmmmm:):vozbud::vozbud:

Еве едни ултра големи

zacposenearring.jpg

big_earrings_01.jpg

Погледни како само увото им е извлечено надоле.

Не ги носам ич. Ме болат ушите. Мене средна големи ми смета, а камо ли големи. Не фала.

Иако не изгледаат лошо. Како во случајов. Јес да цурава толку е убава да се и стои добро :pos:
summer-accessory-trends-for-2009.jpg

Сепак јас од акцесорис сакам нараквици, саати, ѓердани, марами, а не памтам кога последен пат освен за некоја свеченост сум купила обетки. Носам само малецки за секој ден.

hmm zavisi jas nosam nekoj den obetki i toq prilicno golemi ovoto veke mi se navikna na golemi i ne me bolat:) savisi od amteerijalot sto se napraveni:) neam vreme sega ma nekoj den ke postiram sliki od preubavi golemi obetki:)
p.s i mene marami mi se slabost:) iam mn istalno kupuvam novi:)

Ги обожаваааам! Имам еден пар од бело злато во круг, огромниии! Затоа што за жал не смеам да носам бижутерии.

Но тие се само за посебни евенти, да излезам во градот со тие, мајни што не можам главата да си ја свртам, туку сонцето само во мене ќе зрачи! :icon_lol:

Ги сакам, добро ми стојат, но за жал ми пречат дека најчесто се многу тешки па затоа ги носам во ретки прилики.

Обожавам големи обетки, ма да, после ушите ми се црвени и ме болат, ама ако тоа е слатка болка, пошто навистина се прекрасни!:pipi:

Воопшто не ми се допаѓаат. Обично носам висечки и нежни. Не ми се шета со лустери. :)

Ова на Индиски стил ми изгледа. Џинџи Минџи :/
Едноставни во облик на топчиња повеќе преферирам.

Обожавам големи обетки, повеќе отколку мали. Најомилено нешто ми се.

Ги сакам, добро ми стојат, но за жал ми пречат дека најчесто се многу тешки па затоа ги носам во ретки прилики.

vidi se zavisi od materijalot na obetkite..ako imas problemi so usite ne praktikuvaj zelezni, tuku praktikuvaj poveke na plastika ili nekoj mek metal so mn monistri..dobro sega zavisi od stilot i vkusot i prilikata:)

zvezdi4ka напиша:
vidi se zavisi od materijalot na oebetkite..ako imas problemi so usite ne praktikuvaj zelezni, tuku oti poveke na plastika ili nekoj men metal so mn munistri..dobro sega zavisi od stilot i vkusot i prilikata:)

Обожавам големи обетки, ма да, после ушите ми се црвени и ме болат, ама ако тоа е слатка болка, пошто навистина се прекрасни!:pipi:

def se soglasuvam:) pa da sto pocesto gi nosis poveke ne te bolat kako da se naviknuvaat usite na niv:)

i eve nekoj moi sugestii na obetki:
where%20hilary%20ccskye.JPG

ovie mi se najomileni premnogu gi sakammmm ama nezz kade ima kaj nas:S ako ima nekoj idea pls help:)
ear_3_big.jpg

http://www.facebook.com/pages/fashi...ef=mf#!/photo.php?pid=3427896&id=291259059052

bathingsuit_earings_big.jpg

img-set

toa se nekolku predlozi:) ke ima uste vetuvam:) me interesira vaseto mislenje i vasiot vkus za obetkive??:)

eve uste nesto sto moze da vi se dopadne:)
woodenstarearrings.jpg

BAMBOO_Earings-300x281.jpg

zarax-earings.jpg

diamond-star-earrings-742471.jpg

Ултра големи обетки носам само кога сакам да изгледам гламурозно, меѓутоа ушите ми страдаат :( А имам секаков тип обетки. Се з'гнав нешто да сликнам со мојот туп мобилен, па еве ви прилог од омилените. Омилени ми се фараоните, тортичкиве и виолинскиот клуч. Последните се микрофони, а сите ме зезаат дека личат на корнети...:D Дрвените кафеави се големи и гломазни, но ги сакам.
080410151108.jpg
080410151322.jpg
080410151537.jpg
080410151509.jpg
080410151257.jpg
080410151347.jpg
080410151618.jpg
080410151439.jpg
080410151419.jpg

mi se dopagaat , osobeno tie sto se violinsite klucinja nice;) i drvine se fensi:) superr:) i ako te bolat usite od preteski mengusi glej da gi nosis pocesto po saat vreme na pr a da tis e navikne uvoto:)

Многу ги сакам,а ич не ми стојат,не ме личи во нив.
Така кога ги гледам многу ми се убави,акога ке ги ставам,не ми стојат:toe:
Затоа си носам малецки.

Многу ги сакам,а ич не ми стојат,не ме личи во нив.
Така кога ги гледам многу ми се убави,акога ке ги ставам,не ми стојат:toe:
Затоа си носам малецки.

mozebi ne si gi nasla vistinskite golemi obetki:)

Огроооомни неам и не сакам да имам...неможам да издржам нешо да ми тежи на уши.
А,така поголемки си имам појќе (од сите само по една останата,другата загубена негде :))
Меѓу преживеаните ми се и овие
o8fcsk.jpg
ваљда зш само еднаш ги имам носено.
A,да.. ги сакам оние рачно изработените..ем поефтини,ем поштосни се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom