Се' за воздушни пушки

• Креатор на темата Креатор на темата dare1
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ја објасни разликата во дијаболи 4.5 - 4.51 - 4.52. БЛАГОДАРАМ :)

koade moze da se najdat delovi za strire zastavini vozdusni

70697F7A-09FF-4178-A16B-A0282C08E0C7.jpeg Уште време да најдам да ги тестирам, па ќе ви кажам што групи прават :)

vakvi kaj moza da se najda nekoj da ne znaj da se nabava

Attachments

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    54,8 KB · Прегледи: 11
Ај вие што имавте проблем со оптиката што не можевте да ја прицврстите, дали го решивте проблемот и како? Купив германска walther, не е нешто wow, ама мислам дека брка работа, само што никако да ја прицврстам. После 4-5 дијаболи и почнува да се враќа на назад. Некој да знае решение. Тенкс.

Не сум тука да судам, ама зошто користите оптика пред се? Да, има предности, ама за мерак, класични Iron sights ми се врв, ем малку потешко за гаѓање, ем ми прават голем предизвик, мене тоа ме исполнува, повеќе ми прави ќејф кога ќе имам 9.4/10 со Iron sights отколку 10/10 со оптика. Барем за мене си кажувам. Исто мислење имам и за Red dot.

Не сум тука да судам, ама зошто користите оптика пред се? Да, има предности, ама за мерак, класични Iron sights ми се врв, ем малку потешко за гаѓање, ем ми прават голем предизвик, мене тоа ме исполнува, повеќе ми прави ќејф кога ќе имам 9.4/10 со Iron sights отколку 10/10 со оптика. Барем за мене си кажувам. Исто мислење имам и за Red dot.
OK сето тоа, ама мене кеиф ми праи оптиката, особено кога пукам чафки и сколовранци (во друга жива мета не пукам, освен ако налетам на стаор). Да средам прво со оптиката да успеам да ја фиксирам, па морам да импровизирам со DIY држач за камера на оптика како ова на сликава, не ми се даваат 30$ за тоа. А за ред дот во право си, би пробал :)21A88CDE-A9EE-4733-AF29-A545ED68C023.jpeg

vakvi kaj moza da se najda nekoj da ne znaj da se nabava

Здраво друштво, пред некое време купив воздушна од микеи гамо фаст шот и пушката си е ок, вчера бев да земам дијаболи и ми привлекоа внимание ПЦП пушките имаше на Гамо незнам кој модел точно и на БСА BOUNCER мислам беше и двете беа 25000 ден.од кои едната 4.5 другата 5.5 калибар.Ме интересира која би ми ја препорачале, како иде полнењето(имаше нешто со боци од пп апарат) и колку дијаболи би можело да се испали со едно полнење на резервоарот за воздух или што и да е.

Здраво друштво, пред некое време купив воздушна од микеи гамо фаст шот и пушката си е ок, вчера бев да земам дијаболи и ми привлекоа внимание ПЦП пушките имаше на Гамо незнам кој модел точно и на БСА BOUNCER мислам беше и двете беа 25000 ден.од кои едната 4.5 другата 5.5 калибар.Ме интересира која би ми ја препорачале, како иде полнењето(имаше нешто со боци од пп апарат) и колку дијаболи би можело да се испали со едно полнење на резервоарот за воздух или што и да е.
Најди го точниот модел и види на YouTube, кај нас нема многу пазар за PCP пушки. И земи си рачна пумпа (да, скапа е), батали ПП апарати, скап ризик е.

Помагајте, нигде не може да се најде GAMO Tactical или Coyote. Исто помош ми треба и за Sig M17.

Ако знае некој пордавница и цени за овие пушки/пиштол нека пише.

podaleku od gamo druzee xaxaxa so mozis podaleku

Здраво. Ме интересира дали може да се нарача airsoft пушка преку интернет и да стигне во Македонија без никакви проблеми? Во МВР се информирав дека откако ќе ја купам пушката (се однесуваше на лично купување од Србија) треба да ја пријавам во рок од 8 дена со фактурата од продавницата со што ја добивам и дозволата за поседување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom