Бременост

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
epa eve i jas poleka,poleka naprednuvam.sega sum 4 mesec,vo petok ideme na kontrola pa ke vidime kako napreduvame,ako imame srekja ke doznaeme i sto pol e ,mada mislam deka seuste e rano.poleka pocna da promrduva,cuvstvoto e neverojatno.jas se cuvstvuvam sosema dobro se nadevam deka i bebusot e ok

Тиии? Ти си трудна? :nesvest: Ти немаш нешто 20тина години? Леле, изненаџење :icon_bigg Честито, и со лес. :helou:

Ееееее, што сум вака љубоморен на рич_бич :back: . Ангелче ко ти велев, ај и ние рано да напрајме бебе, ти не па не!
*пљук*

Ееееее, што сум вака љубоморен на рич_бич :back: . Ангелче ко ти велев, ај и ние рано да напрајме бебе, ти не па не!
*пљук*

Ами, кога се противев јас, шо збораш!
Само те чекам куќата на 8 спрата да ја довршиш да оствариме услови. :pipi:

Ме интересира дали стварно мораш да мочаш по стопати дневно, или некој мит е тоа?И ако го носиш високо, дека е машко?

Pa ne e deka moras ama kolku bebeto raste pogolemo tolku povekje ja pretiska beshikata i te tera na mokrenje i posle edna kapka voda.plus vo bremenosta se preporacuvaat sto povekje tecnosti taka da...a za ona vtoroto neznam stvarno.jas se prosiruvam vo polovinata i mi velat ako devojce bilo..ama jas ne veruvam mn vo tie rab.

*Angelce u pravo za si godinite,ke bidam mlada mama :pipi:

Ме интересира дали стварно мораш да мочаш по стопати дневно, или некој мит е тоа?И ако го носиш високо, дека е машко?
Првото да,второто не.Во високата бременост плодот го притиска мочниот меур,и со мала количина на урин те тера на уринирање.
Второто се бабени деветини,секое дете си има различна положба дал машко или женско,некое е паднато,некое горе качено,некое со нозе надолу....на кој како му одговара бе :pos:
п.с.Се најубаво ти посакувам рич-бич,тоа е најубавото нешто.

rich bitch честитки...со лесно нека е..чекаме да не информираш и понатаму:back:

кој е бремен со среќа некаму е здраво и живо нека :cug: :cug: :cug:

Хехехее рич_бич форумџика чека бебе?
Ајде Честито:smir:

Се вика со лесно не се честита....ееее ќе ве тепам:)

taka e mRnO pokazi im kako treba bebus

inaku temata neli otide mn vo off topic?ipak se vika bremenost a nie si ja pretvorivme vo cestitanje :pipi:

taka e mRnO pokazi im kako treba bebus

inaku temata neli otide mn vo off topic?ipak se vika bremenost a nie si ja pretvorivme vo cestitanje :pipi:
ако бе :smir: па баш тоа е темата се прашува, одговара, честита...:smir: да пишеш после прегледот дали ти кажале за полот:helou:

eve samo sto si dojdov od kontrola.It s a girl.Devojce zdravje ke imame.jas sum epten srekjna,bebeto e super mama e super(popravena sum 4 kg za eden mesec),i taka.ajde predlozi za ime se dobrodojdeni.Krejzi Pojol tipuva na Eva.:bilokojzbor:hearh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom