Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Еј, вчера не го гледав.
Што се случуваше со Фуат?
Што е тоа што го рекол, дај кажете ме копка :)

Каков пуст Фуат, појма немаш што се случуваше во епизодава. Утре (всушност денеска) е репризата секако да ја гледаш.

Еј обавезно ќе ја гледам, само што ме нервира ЗОШТО и само ЗОШТО ги кратат опасните сцени на репризите?

во репризата не ги даваат сцените со насилство и крв тд може да ја исечат и таа сцена :)
а та е така затоа што репризата се дава преку ден ударни термини и е со зелено означена за цела публика,
додека кога даваат преку недела бидејки даваат целиот филм, е со сино за 16+ возраст и се дава во 23.00
јбг и кај нас донесоа закон за регулирање на програмата инаку ко што се сеќавам пред 10-15 години порки и хорори даваа во ударни термини по локалниве телевизии :Р

Еј обавезно ќе ја гледам, само што ме нервира ЗОШТО и само ЗОШТО ги кратат опасните сцени на репризите?

затоа што репризите преку ден се за целата публика пошто гледаат деца опд 16 тоа време и затоа ги кратат

Ајде утре нова епизода,одвај чекам.......На сител Искендер го даваат глуми некој си типац со долга коса брада..Колку е поразличен ликот на сител филмот и Долината

Јилдирим бее,отиде курбан човекот.Мораа ли да го запалат?
Жал ми падна многу за него стварно.
Туку некој ако може да ја најде музиката кога го запалија Јилдирим да ја стави тука.

Јилдерим умре...:pop:

Ова веќе не е могуче...Фуат...па сега и Јилдерим.

Абе Јилдерин, Јилдерин, ми падна жал за детево.

нека ја стави музиката некој ако ја знае кога го палеа

Отидоа полека, полека сите нема да биде интересно ...:tapp:
Ајде утре ќе се опростиме и од
Хало
:pop:

едино што вреди од долина на волците е полат... друго ништо не ме интересира!!

tara0019ar7.jpg

едино што вреди од долина на волците е полат... друго ништо не ме интересира!!

tara0019ar7.jpg
Можеби само сцените со Полат ги гледаш,на другите мењаш канал?

Отиде и вујче Хало.Сите почнаа да умираат,што значи серијата иде кон крај.

овој Џеват пострашен и од Искендер бе ебаго дебелиот ..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom