Adidas superstar II

• Креатор на темата Креатор на темата Handsome
  • Време на започнување Време на започнување

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Веб-сајт
www.my-bet.blogspot.com
harputsadidas_1889_1705985

еве за што станува збор.Најверојатно веќе сте виделе и пред тоа вакви патики кои се мошне популарни. Сакам да напишете што мислите за овие патики и каков стил на облекување најмногу би одговарал... Вакви купив пред некое време но не можам да си најдам нешто што би одговарало со нив.Дали би одговареле широки панталони,блузи....претпочитам од некој кој веке ги користи или користел
Ако може да ставите и по некоја слика...
Инаку ке ги вратам...:icon_lol:

Ух машко, ти имаш тешка дилема. Па можеш да ги носиш со што и да сакаш, не се стриктно класифицирани во одреден стил на облекување.
Јас за малку ќе си купеф такви пред 6 години (купив Конверс ниски планетнени, но не класични старки), тогаш многу луѓе купија такви, иако поголем дел од нив се облекуваа скејтерски, повторувам патикиве стојат убо на сфе (осфен на одело, нали :) ). Инаку ако ги споредувам овие патики со оние што се сега во „мода” сепак би ги одбрал овие. И би ги носел на сфе, па дури и на пижами.

Wow kolku se dobri :) So se da si gi nosis,ic bez gajle :wink:

Abe so znam...nekako ne mi odgovaraat so sve.Imam 4-5 farmerki taka samo so 1-2 mi se pogoduvaat. aj ako moze nekoj sliki da najdete....da znam so da si kupuvam:)

`AnGe|4E` напиша:
Wow kolku se dobri :) So se da si gi nosis,ic bez gajle :wink:

inace ne se mn. fotogenicni
in real se bolji:je:

Pa so se odat...:raz: jas imam slicen model samo moite rozevi se.So se sedat,petka se :wink:
Jas gi nosam so farmerka sto e tesna dolu(oti ne nosam so siroki nogavici) :icon_lol:
E sea ne znam ti sto stil imas,ali sepak mislam deka bi sedele so se...

harputsadidas_1889_1705985

еве за што станува збор.Најверојатно веќе сте виделе и пред тоа вакви патики кои се мошне популарни. Сакам да напишете што мислите за овие патики и каков стил на облекување најмногу би одговарал... Вакви купив пред некое време но не можам да си најдам нешто што би одговарало со нив.Дали би одговареле широки панталони,блузи....претпочитам од некој кој веке ги користи или користел
Ако може да ставите и по некоја слика...
Инаку ке ги вратам...:icon_lol:
на патики можиш се да искомбинираш од фармерки до шорцеви,сега зависи каков ти е стилот,ако го фураш стилот на фифти сент или Тони зен ќе ти успее:)
инаку Campus се најдоброто од Адидас

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom