cs.kajgana.com - читај

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.308
Поени од реакции
34.702
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Дечки,

Едно прашање: Кој го одржува моментално cs.kajgana.com?

Фино е ова што сте го вратиле изгледот од времето на Алак, ама што е финтата со германскиот јазик е kgn.de? Затоа што воопшто не се консултиравте со мене пред да направите ваква смешна промена, имате 24 часа да го преведете на англиски или македонски и да ги избришете сите линкови кон kgn.de (битно: cs.kajgana.com останува единствениот домен и име за гејм серверите) или го давам под „концесија“ доменот cs.kajgana.com на некој посериозен момак што знае како треба да функционираат работите.

Значи:

1) cs.kajgana.com единственото име на серверите и страната;
2) партнери може да имате од десната страна, тоа е дозволено, но треба да стои и линк до Кајгана;
3) сајтот треба да биде на македонски или англиски (пожелно: на двата јазици).

Мислам дека не е комплицирано, нели?

Уште ли постои кајгана кантер сервери и веб страна? Како што знам одамна ги нема.

Metono1[mkd];3383346 напиша:
Уште ли постои кајгана кантер сервери и веб страна? Како што знам одамна ги нема.

Серверите демек се појавија пак пред некое време, ама ги снема за 2-3 недели. Web страната, како што гледам, нема никаква врска со Кајгана серверите, ниту новите, ниту старите.

Се собрале деца ај страна ќе праиме и сервери.:pusk:

Као се има нешо kgn Clan War сервер али џабе ... тешко дека некој може пак да го врати серверот :)

Ok, all news on the site are dropped. Me and Alak are running the site now.
We're currently looking for sponsors for the new servers, so if you're interested - show us what you can offer.

Еј стварно нека се најде некој дисциплиниран момак и нека одржува серверите (шо и да треба де) греота е толкав форум .....знам едно време имаше добри сервери штета јас не го фана тоа време сеа пред месец дена дечките пробаа нешто ама скинаа ја зелена.Ај јас само јадам наполитанки и солам памет ако има нешто известувајте.:smir:

Можеме да се собереме повеќе души и да ги одржуваме серверите јас можам да бидам у тој теам :)

Можеме да се собереме повеќе души и да ги одржуваме серверите јас можам да бидам у тој теам :)

Повеќе души не одржуват сервери, па макар и ти што би бил у тој теам.
10 евра за хостинг, разбирање од фттп и putty за палење и гасење и сериозен момак, пример ТonehInter. :icon_bigg

Се друго е фантазија, добивање слава преку трејдмаркот Кајгана, домашни сервери што се патетични, и обид за добивање админи. :D

Дур не сум открил тајните на универзумот, pozz4e.

Повеќе души не одржуват сервери, па макар и ти што би бил у тој теам.
10 евра за хостинг, разбирање од фттп и putty за палење и гасење и сериозен момак, пример ТonehInter. :icon_bigg

Се друго е фантазија, добивање слава преку трејдмаркот Кајгана, домашни сервери што се патетични, и обид за добивање админи. :D

Дур не сум открил тајните на универзумот, pozz4e.

Потпис на ова :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom