Најдобар Media Player

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е според вас најдобар Media Player?

• Вкупно гласачи
    49

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Spored mene najdobar za muzika e RealOne Player, a za video BSPlayer.
Koe e vaseto mislenje? Sto programi koristite?

Достави го во листата MV2 Player според мене најдобар плеер за DivX/XviD филмови, за жал не издаваат више нови верзии.

vardarce напиша:
Достави го во листата MV2 Player според мене најдобар плеер за DivX/XviD филмови, за жал не издаваат више нови верзии.
Completno se soglasuvam,ali samo za DivX.
Ali JetAudio 6 plus, zakon,ima sve u nego.

Audio - Winamp, Video - Nero ShowTime

Windows Media Player и Real Player ги користам. Real Player за слушање радио а WMP за се друго.

Ех гласав а заборавив да го спомнам Rad Light. Не е најдобар но ми беше омиелн доооолго време... штета што нема нови верзии.

VLC ILI VIDEO LAN PLAYER

NAJDOBAR E OD SITE , PUSTA DURI I BEZ CODEC

:kajg:

Winamp - музика
PowerDVD - DVD
BSPlayer - DivX

Сите плејери ги имам, ама најпобољи и најеластични ми се Винампот и Виндовс Медиа Плејер. :)

Tonchie напиша:
Ех гласав а заборавив да го спомнам Rad Light. Не е најдобар но ми беше омиелн доооолго време... штета што нема нови верзии.
Вадат нови верзии на Rad Ligh.ја пред некој месец ја симнав 4.0,е сеа или ја сум заостанат или тоа е стварно нова верзија :kez:

Windovs Media pleerot go koristam samo za wmv format inace empetrojkite nekako mnogu tivko mi gi sviri vo sporedba so RealPlayer-ot.

Windows Media Player, затоа што е брз, и не го оптеретува многу компјутерот, т.е. брзо ги вчитува датотеките, а има и мп3 рипер и вграден брнер.

Петар-МКД напиша:
Windows Media Player, затоа што е брз, и не го оптеретува многу компјутерот, т.е. брзо ги вчитува датотеките, а има и мп3 рипер и вграден брнер.
E tuka za nesto si u pravo no i realone player ima mp3 riper i vgraden brner i bolje e zvukot no koga ke zavrsi edna pesna i pocinja druga, izmegu ima nekoi 1-2 sekundi i za toa vreme celiot kompjuter se pauzira. Mislam deka sao ovaa mana ja ima

Winamp dosega e nezamenliv kako za mp3 taka i za video. Voopsto ne go opteretuva sistemot, lesen e za upravuvanje, ima burner... A da ima edna finta napisete "n u l (esc) l(esc) s o f t" dodeka e aktiven, ZAKON e :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom