- Член од
- 17 април 2013
- Мислења
- 234
- Поени од реакции
- 151
Сакав да ја споделам оваа анимација со вас fellow кајганџии. Анимацијата не ја направив јас ама сепак сакав да ја споделам за да добие поголемо (заслужено) внимание.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мартинчо не ми гледај анимации, да земеш женска да си фанеш.
Па сметам дека може да се прават и Gif од приказните со Колозов , а не само анимации сепак секоја чест за сработеното.
Имаше и една слика сработено авторот на ова видео ама не ја објавив бидејки го направил Ѓорѓи Колозов премногу низок споредбено со Ванчо Петрушевски.
![]()
Ванчо е midget во споредба со Ѓорѓи. Несразмерно е.
Kако фигури од некое ископување ги напраиле .Да бе, Ѓорѓи Колозов не беше многу висок човек но не беше ни толку низок туку со просечна висина ... а ова на сликава дебелото човече со белата брада е џуџе и врска нема со Ѓорѓи ... ниту пак тој со црните мустаќи и секирата има некаква сличност со Ванчо ...![]()
Него ај ако ти текнува. Од која приказна беше тоа во позадина што оди на анимацијата ? Постави ја ако ја најдеш целата.Сакав да ја споделам оваа анимација со вас fellow кајганџии. Анимацијата не ја направив јас ама сепак сакав да ја споделам за да добие поголемо (заслужено) внимание.
Него ај ако ти текнува. Од која приказна беше тоа во позадина што оди на анимацијата ? Постави ја ако ја најдеш целата.
Пишман аџија се вика приказната. Она „се вратив“ го кажува негде на крај. Ова видео е првиот дел, останатите два ќе ти ги даде десно,Него ај ако ти текнува. Од која приказна беше тоа во позадина што оди на анимацијата ? Постави ја ако ја најдеш целата.
Даа, се сетив готово. Мислам дека на една рака се бројат приказните што не сум ги гледал. Благодарам.Пишман аџија се вика приказната. Она „се вратив“ го кажува негде на крај. Ова видео е првиот дел, останатите два ќе ти ги даде десно,