3D филмови и 3D TV

Член од
11 февруари 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
Zdravo drusto , bi sakal malku da podiskutirame okolu temava, bidejki imam 3D tv i malku problemi so tehnologijava. imam hard disk 3.0 i tv to ne moze da go prepoznae, probav da mu napravam format i na NTFC i Fat ama pak isto. Molam za poveke info i da spodelite iskustva pozitivni ili negativni TNX.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Zdravo drusto , bi sakal malku da podiskutirame okolu temava, bidejki imam 3D tv i malku problemi so tehnologijava. imam hard disk 3.0 i tv to ne moze da go prepoznae, probav da mu napravam format i na NTFC i Fat ama pak isto. Molam za poveke info i da spodelite iskustva pozitivni ili negativni TNX.
Каков ТВ и како го поврзуваш хардот. Стандардно УСБ не би требало да прави проблеми со препознавање и вчитување, барем од мое искуство не на Самсунг и Филипс.

Член од
11 февруари 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
Каков ТВ и како го поврзуваш хардот. Стандардно УСБ не би требало да прави проблеми со препознавање и вчитување, барем од мое искуство не на Самсунг и Филипс.
TV- Hyundai 42' lc-f 3D, a probav i so hard disk 2.0 i 3.0 port ama istiot problem voopsto ne prepoznava nadvoresen priklucok, a ako tv to go povrzam so hdmi togas imam problemi so player ot , gi podesuvam na isti MOD side by side i tv to i player ot i pak go nema 3D efektot. Ako imate nekoj predlog za dobar player ve molam kazete bidejki veke gi probav : nvidia 3D player, power dvd 12, kmplayer, stereoskopik player i drugi ama nisto.
Blagodaram odnapred za mislenjata i sovetite :)
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 11:55 ---
http://www.nonstopshop.rs/i-11640/lcd-televizor-hyundai-42-lc-f-3d
http://www.lcd.rs/product/LCD-3D-Televizor-Hyundai-42-LC-F-3D-/411.html

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Stavi sliki na hard diskot ednash i vidi shto ke se sluchi dali ke go prepoznae ili ne, isto taka, ako e golem hard diskot daj mu poveke vreme dur go "chita".

Isto taka, kade ja najde firmava be? Hyundai :D :D :D

Член од
11 февруари 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
Stavi sliki na hard diskot ednash i vidi shto ke se sluchi dali ke go prepoznae ili ne, isto taka, ako e golem hard diskot daj mu poveke vreme dur go "chita".

Isto taka, kade ja najde firmava be? Hyundai :D :D :D
hahahah veke se zaebav so markata ama toa e, se izlazav zosto ima garancija 3 godini, a za hard diskot probav drug so sopstveno napojuvanje i toj go citase , a mojot vlece od samiot televizor mozebi toa e problemot, i drugo eden prijatel mi kaza deka mkv formatite se dosta kompresirani i ne moze da se postigne 3d efektot , najverojatno ke mora da spustam full hd ili blu ray 3d , :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
hahahah veke se zaebav so markata ama toa e, se izlazav zosto ima garancija 3 godini, a za hard diskot probav drug so sopstveno napojuvanje i toj go citase , a mojot vlece od samiot televizor mozebi toa e problemot, i drugo eden prijatel mi kaza deka mkv formatite se dosta kompresirani i ne moze da se postigne 3d efektot , najverojatno ke mora da spustam full hd ili blu ray 3d , :)
Во mkv формат можеш да си гледаш 3D слободно. Јас имам гледано и нема проблем со истите, пред да симнеш прочитај по некој коментар и гледај над 7ГБ.

Kajgana Shop

На врв Bottom