- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 908
- Поени од реакции
- 186
Здраво на сите!Сакам да градам базен па ако има некој што знае што треба да се стави откако кје го ископам(цементо,ова она)? Фала однапред!:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум слушнал дека само со цимент и плочки нема шанса да држи требало и некој специјален слој за базениЦимент, плочки, изолација, светла, филтри, греачи, да си купиш хлор ако сакаш да е хигиенски, па одржување на хигиена.. не е баш ефтино ама консултирај се со стручно лице најдобро![]()
Сум слушнал дека само со цимент и плочки нема шанса да држи требало и некој специјален слој за базени
Па него го чекам:smir:Епа да де, си има и други материјали, нормално дека мора и нешто друго за да се истрпи влагата, еве момчево над тебе што постираше ќе ти каже се` со ред, стручен е![]()
Здраво на сите!Сакам да градам базен па ако има некој што знае што треба да се стави откако кје го ископам(цементо,ова она)? Фала однапред!:smir:
Цимент, плочки, изолација, светла, филтри, греачи, да си купиш хлор ако сакаш да е хигиенски, па одржување на хигиена.. не е баш ефтино ама консултирај се со стручно лице најдобро![]()
Хаха еве јас ќе праам 10 x 10 и не ме фаќа ни пола од тоа ме фаќа 2.000 евра ама сам да го праам и беф кај стручно лице ми кажа како треба...јас затоа сам си правам 1000 пати е поевтино,а на некоја фирма да и давам 8.000 евра??за тие 8.000 евра ќе биде се супер...бтв мене само базен ме фаќа 2.000 евра а со се се башка од базенот дворот ќе го правам со плочки светла за на вечер и триста други тинтири-минтири ме фаќа вкупно 6.000 евра,а ако ми го прави фирма 8.000 евра + плочки ова она што ми треба за дворот?:pos2:позз и може да се заклучи темаваИмаш фирми што прават базени. Баш пред некое време видов на сајтот на некоја фирма, да ти изградат базен 8 х 4 метри чинеше 8000евра...Нормално ова се стандардните базени, а ако сакаш некој "футуристички" ќе треба подебело да платиш
![]()
Хаха еве јас ќе праам 10 x 10 и не ме фаќа ни пола од тоа ме фаќа 2.000 евра ама сам да го праам и беф кај стручно лице ми кажа како треба...јас затоа сам си правам 1000 пати е поевтино,а на некоја фирма да и давам 8.000 евра??за тие 8.000 евра ќе биде се супер...бтв мене само базен ме фаќа 2.000 евра а со се се башка од базенот дворот ќе го правам со плочки светла за на вечер и триста други тинтири-минтири ме фаќа вкупно 6.000 евра,а ако ми го прави фирма 8.000 евра + плочки ова она што ми треба за дворот?:pos2:позз и може да се заклучи темава