Google Video Player

• Креатор на темата Креатор на темата Trancer4e
  • Време на започнување Време на започнување

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
"Nov" video format *.gvp....se glea so Google Video Player....e sea neso drugo.....dali znae nekoj nekakov konvertor od .gvp u nekoj drug .avi .mpeg ......:kafe:

Зар и видео плеер направија Google, ајдеее.

GIGANT brat GIGANT ne e igra4ka....so zna4i za nif da se programira eden video pleer...kapka u more...

Кај имаше миљон видео плеери и петшеснајсе видео формати... сеа уште у ГВП, дееемн!
Ај ваљда ќе искочи кодек и за овој формат... симнаф иснталација за Гугл плеер ама неќам да ставам цел плеер за само 2-3 клипчиња.

Да, бе... Прво срање пребарувач, па Google Earth, па google moon :), па google mars, па плеери, па шо не ќе напраат. И компјутери ќе почнат да праат шо ќе ја отвараат само google.com :) :) :)

не не... гвп форматите се вртат само со гугл видео плеер, а тој плеер е наменет за клипчиња само од www.video.google.com

нешто ми кажува дека гугл со нивниот гвп формат ќе направат у водата дупка... али сепак голема компанија се па можат да се дозволат да пуштат некои пробни балони да видат како ќе бидат прифатени

Trancer4e напиша:
"Nov" video format *.gvp....se glea so Google Video Player....e sea neso drugo.....dali znae nekoj nekakov konvertor od .gvp u nekoj drug .avi .mpeg ......:kafe:

:icon_lol: za korisnicite neznam koja bi bilo druga razlika osven ponovo da gi zamaraat svoite pc so instaliranje na novi sranja koi samo go zadovoluvaat licnite interesot na izdavacot.Demek sea otkako prerasna vo znacaen prebaruvac pocnuva da formira zavisnost kaj korisnicite.

Многу го поштував гугл, али почнаа да ме нервираат се поише и поише. Ај добро што си направиле плеер, ама што ќе ми е друг формат? Алчни говеда.:nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom