аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.523
Сите имате дома Бум ТВ, Макс ТВ, Кабелска.... сигурно повеќето од вас покрај нашиве програми гледате и дискавери.. Кои шоуа ви се омилени од дискавери? има ли некои шоуа што ги мразите/ не ги сакате, што ви е најинтересно на овој канал?
Мене пример у принцип повеќето ми се свиѓаат и стварно се одлични.
how it's made, Dirty Jobs, Destroyed in Seconds, MythBusters, Storm Chasers, How does it work, Ultimate survival, Mega Builders, Mean machine...
горенаведениве мислам стварно се најдобри што може да искочат од дискавери.. не велам и другите дека се за потценување но овие можам да ги издвојам како поасални...
Порано ги гледав оние american chopper али у задње време ептен ми се тиње и ич не ми се интересни...
Ај да ве видам вас шо мислите...
Мене пример у принцип повеќето ми се свиѓаат и стварно се одлични.
how it's made, Dirty Jobs, Destroyed in Seconds, MythBusters, Storm Chasers, How does it work, Ultimate survival, Mega Builders, Mean machine...
горенаведениве мислам стварно се најдобри што може да искочат од дискавери.. не велам и другите дека се за потценување но овие можам да ги издвојам како поасални...
Порано ги гледав оние american chopper али у задње време ептен ми се тиње и ич не ми се интересни...
Ај да ве видам вас шо мислите...