Discovery

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.523
Сите имате дома Бум ТВ, Макс ТВ, Кабелска.... сигурно повеќето од вас покрај нашиве програми гледате и дискавери.. Кои шоуа ви се омилени од дискавери? има ли некои шоуа што ги мразите/ не ги сакате, што ви е најинтересно на овој канал?

Мене пример у принцип повеќето ми се свиѓаат и стварно се одлични.
how it's made, Dirty Jobs, Destroyed in Seconds, MythBusters, Storm Chasers, How does it work, Ultimate survival, Mega Builders, Mean machine..
.
горенаведениве мислам стварно се најдобри што може да искочат од дискавери.. не велам и другите дека се за потценување но овие можам да ги издвојам како поасални...
Порано ги гледав оние american chopper али у задње време ептен ми се тиње и ич не ми се интересни...

Ај да ве видам вас шо мислите...

Сите имате дома Бум ТВ, Макс ТВ, Кабелска.... сигурно повеќето од вас покрај нашиве програми гледате и дискавери.. Кои шоуа ви се омилени од дискавери? има ли некои шоуа што ги мразите/ не ги сакате, што ви е најинтересно на овој канал?

Мене пример у принцип повеќето ми се свиѓаат и стварно се одлични.
how it's made, Dirty Jobs, Destroyed in Seconds, MythBusters, Storm Chasers, How does it work, Ultimate survival, Mega Builders, Mean machine..
.
горенаведениве мислам стварно се најдобри што може да искочат од дискавери.. не велам и другите дека се за потценување но овие можам да ги издвојам како поасални...
Порано ги гледав оние american chopper али у задње време ептен ми се тиње и ич не ми се интересни...

Ај да ве видам вас шо мислите...

Јас ги гледам сите кога можам, не често ги фаќам, инаку програмата им е многу добра барем гледано од моја страна, има доста што да се види и да се научи нешто.
Discovery rules.

Ми го скинаа мене Discovery на ТК. :(

За тие што го следеа Deadliest Catch.

ПОЧИНА КАПЕТАН ХАРИС ОД СМРТОНОСЕН УЛОВ

По сите оние арктички студови, 10-метарски бранови и до бога непријателски настроено Берингово море, Дискавери објави дека капетанот Фил Харис од шоуто Смртоносен Улов, починал од мозочен удар.

Капетанот на Корнелиа Мариа, починал за време на истоварувањето на уловот во пристаништето на островот Свети Павле на Алјаска.

"Тој беше многу повеќе од лик на нашите телевизори. Фил беше посветен татко и лојален пријател на сите што го знаеја. Ќе ни недостасува неговата искреност, чудната смисла за хумор и огромното срце. Ја споделуваме нашата огромна тага околу оваа загуба со милионите гледачи кои го следеа секој потег на Фил," стои во писмената изјава на Дискавери.

Фил беше еден од главните ликови на шоуто Смртоносен Улов, во кое Дискавери ги следеше авантурите на ловците на краби за време на ловната сезона на Беринговото море.

извор

Највеќе гледам Ultimate Survival, Miami Ink i MythBusters :toe:

Бај д Веј ја нема на Телекабел Дискавери такааа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom