Безбедно користење интернет

• Креатор на темата Креатор на темата MHJ-GIRL
  • Време на започнување Време на започнување
Па одкога ќе видам...
Многу ме нервираат такви копиљаци, хакнале мсн и мислат пинокио за јајца го фатиле :nenene:
Ама и хакирање на мсн е казниво дело :nenene:
еве добро ќе видиш,погоре рече пријави го..кој тоа ќе пријавиш,ќе знаеш кој го направил тоа..ами драга сега има се и сешто преку кое може да ти направи штета некој кој е повеќе упатен во тие работи,и пак ќе ти кажам...дотичниот може да ти пишува на мсн а во исто време да ти го работи пс-то а ти да немаш поима....

еве добро ќе видиш,погоре рече пријави го..кој тоа ќе пријавиш,ќе знаеш кој го направил тоа..ами драга сега има се и сешто преку кое може да ти направи штета некој кој е повеќе упатен во тие работи,и пак ќе ти кажам...дотичниот може да ти пишува на мсн а во исто време да ти го работи пс-то а ти да немаш поима....

Кога тогаш ќе се дознае...а немам такви непријатели за тоа да ми го прават, башка несмеат :helou: А богами немам познаници кои што се занимаваат со такви работи...

Кога тогаш ќе се дознае...а немам такви непријатели за тоа да ми го прават, башка несмеат :helou: А богами немам познаници кои што се занимаваат со такви работи...
Нема да дознаеш освен ако тој сам не ти каже....или како шо правев ја на неколку пати,фино лепо си вршам работа,одам start/run/пишувам notepad.exe и оставам пораче,а за тоа дека несмеат...хе не ме смеј,кој ќе им забрани...

Као со сексот. Ако го прајш тоа, не знаеш дали си безбеден. Ако не го прајш, досадно е.

Штом сурфаш (пошто за таква безбедност се збори), у старт немаш ниту сигурност ниту безбедност. А и да не сурфаш, не си сигурен у ништо, релативна работа.

virus.jpg

Безбено си е безбедно. :wink:

*Малку е застарена сликава со PI Sony VAIO лаптоп, и DialUP, како што гледам, ама нема врска истото важи за сите жичани инсталации, доколку ти треба заштита од безжичните технологии пробај фарадеев кафез. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom