Што милсите која нација ќе освои најмногу медали ?:raz:
Сад, Канада или Австрија.
Иако сакам тоа да биде Русија ама се чини дека трите што ги наведов имаат поголеми шанси.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што милсите која нација ќе освои најмногу медали ?:raz:
Ај сети се која нација последниве две зимски олимписки игри беше најтрофејна?Сад, Канада или Австрија.
Иако сакам тоа да биде Русија ама се чини дека трите што ги наведов имаат поголеми шанси.
На сликата, првиот човек од лево, ќелавиот е татко му![]()
Јас се наежив кога го гледав видеото. Со 144 километри на саат излетал од санката.Пичку матер, се ежам додека го читам ова... Како По Ѓаволите, тој човек е на тој настан таму, и оди??????????????????????????? Секоја чест за храборста и истрајноста, неверојатно.
а ако ја гледаше видео снимката... уф, замисли татко му како го гледал тоа во живо... Нема полошо нешто од тоа да гледаш како умира син ти... не може да има... не може.
Мое сочуство, нема никад да прочита човекот, ама виртуелна прегратка за него, јас се осеќам скршен по муабетов, можам да замислам тој и Грузија...![]()
Пичку матер, се ежам додека го читам ова... Како По Ѓаволите, тој човек е на тој настан таму, и оди??????????????????????????? Секоја чест за храборста и истрајноста, неверојатно.
а ако ја гледаше видео снимката... уф, замисли татко му како го гледал тоа во живо... Нема полошо нешто од тоа да гледаш како умира син ти... не може да има... не може.
Мое сочуство, нема никад да прочита човекот, ама виртуелна прегратка за него, јас се осеќам скршен по муабетов, можам да замислам тој и Грузија...![]()
Пичку матер, се ежам додека го читам ова... Како По Ѓаволите, тој човек е на тој настан таму, и оди??????????????????????????? Секоја чест за храборста и истрајноста, неверојатно.
Многу лошо, не знам дали го гледаше отворањето, се слуша музика, сите се смеат и мафтаат, влегуваат Грузијциве и наеднаш се` прекинува, сите стануваат, молчат, го покажуваат знамето со црно. Ужасно, се гледаше дека ни самите не знаат каде се од тага, пребледени веќе беа. Знаменосецот не знаеше дали да мафта со знамето или да го држи исправено![]()
море педерче едно тој Малиш,нека му е со среќа ,ама кога го играв во кладилница пред 1 месец да заврши од 1-15 место он заврши 18 ,а сега тука завршува за медалЕте заврши и Биатлонот за жени победи Словакињата Анастазија Кузкина второто место им припадна на Магдалена Нојнер и третото можеби изненадуважки Французинката Марие Доран.
Иначе нека му е честито на Адам Малиш третиот медал во Олимписките игри.
Вечер има нешто да се гледа или утре ќе ги гледаме Алпинистите![]()