Слаткаристика ,концерт на 13-ти февруари - Метрополис Арена

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
Од денес (среда, 27 јануари) билетите за концертот Хип-Хоп Бум Револуција на Слаткаристика, се веќе во продажба во Југотон, салоните на Тogether низ Македонија и киосците на Тобако.

Билетите во предпродажба се во ограничен број по 250 денaри. Тие што нема да успеат да најдат во предпродажба, билетите на врата ќе бидат по цена од 350 денари. ВИП влезници се по цена од 500 денари.

Ова ке биде најголемиот концерт на македонска хип-хоп музика кој ќе се одржи во Метрополис Арена, на 13-ти февруари, со почеток од 20:30 часот. Ќе бидат направени три сцени што значи сцената ќе биде 200 квадрати, а воедно таа е најголемата што до сега била направена во таа арена. Слаткаристика со неговите гости ќе приреди супер шоу кое треба да се доживее во живо – велат од Јованов рекордс.

Да беше цената на билетите пониска ќе идев да глеам сеир ама вака...:ne:

Да беше цената на билетите пониска ќе идев да глеам сеир ама вака...:ne:
Роџер брадерс за 100 че/плус лимунада, кај го имаше тоа, ама помина и сега се каам за таа колатерална грешка. :(

Се надеваме на подобри времиња.:raz:

OMG човекот кој највише го поштуем од мак. рап сцена Џака ќе наступуе со овој. Жалосно :(:(

Ај да не се понашам и да да осудувам само да кажам СЛТАКАРИСТИКА концерт тие два поима некако не ми идат заедно бе.....некако зборо концерт не ми е соодветен за овај евент шо знам собиранка,групна рапсаљотка некако само не концерт оти ко подазмислам КОНЦЕРТИ кој шо сум гледал/бил овоа ми дава слика на нешто очајно.Ама ајде без разлика на моето мислење за него и нив тие шо ке идете ви посакувам леп провод.

250 ден. Карта за овој?!?!!:vozbud: Како бе....ццц:tapp:
..Ајј убаво да си поминат тие шо ќе идат!:/

Де бе де 200 денари скапо. Секогаш кога е за македонски изведувач е скапо. Нема проблем. Две кутии цигари. Јас одам дефинитивно. Дечкото си е супер, башка ионака во Скопјево не излегувам во сабота, па да попунам време:vozbud:

Искерно, ни го поштујем ни го слушам а нејќам нид да го видам :toe:

Ќе си купам карта за горе и ќе ги мочам сите шо ќе бидат у публика. И така сакаат кога паткаров ги понижуе, па ваљда ќе сакаат и јас да ги облеам со мојата урина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom