Состанок со "јас"? :)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Состанок со себе?:)

• Да, нормално!

Гласови: 82 62,1%
  • Не, никако!

Гласови: 20 15,2%
  • Незнам ...

Гласови: 30 22,7%

• Вкупно гласачи
    132

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Иако малку смешно не ја префрлајте темава од тука и не ја терајте на сеир.
Значи прашањето е, ако сте личност од спротивниот пол дали би прифатиле состанок (кој би резултирал со врска понатаму) со вас? Капирате нели?:icon_lol:
Е сега, ако не ви звучи нарцисоидно, може и да си кажете поради кои работи би го направиле или не тој чекор.:kajg:

Или многу ми се спие и не тикувам како што треба,или не те сватив шо сакаш да кажеш.
Како да имам состанок со мене ма?

Ај утре можи ке сум побистра ..

Уф, дефинитивно.
И секако, би имал секс уште на првиот состанок. :wink:

Наташа напиша:
Или многу ми се спие и не тикувам како што треба,или не те сватив шо сакаш да кажеш.
Како да имам состанок со мене ма?

Ај утре можи ке сум побистра ..

Ако си машко, дали би пошла на состанок или би имала врска со Наташа (ти).:icon_lol: :kez:

Апсолутно. Само би имало проблем а тој би бил.. кој прв на кого да му се пушти т.е. кој да го преземе првиот чекор, после е лесно. Пошо срамежлива сум по природа .. и за некои работи ми треба време и храброст пред се.:wink:

Да сум била машко не ке се мислам ниту 1 мин.:icon_lol:

Д Бич, никогаш нема да се фатиш со себе :icon_lol:

Да си кажам и јас ... нарцисоидно како Ејсид ... од одма би прифатила состанок (свеедно кој прв ќе викне) и би останала вечно со мене, иако машкото јас понекогаш ќе има мака од женското јас ... кога ме фаќаат точките лоша сум ... ама па би се исплатило, не за друго:kez:

НЕ НЕ и НЕ
Да излезам и да имам врска со некој како ЈАС, нема шанси.
А и незнам дали кога Јас не би бил Јас би можел да го освојам и што е наважно дали би го заслужил ЈАС.

Јас си гласав за не знам.
Ако ми пријде трезен,дотеран,намирисан а не со лице од сношти,со фризура ко тошо малеро ама пошто слушаме иста музика,гледаме исти филмови ќе се усогласиме и можи и да легни нешто палежнио.:icon_lol:

glazav......za neznam

ruzen kolku sum,tolku sum i interesen...taka da ne bi znael dali ke si zakazuvam date!!

lou ajde ajde, ne bil interesen bre c c c c:)
Inaku ja vaka ko narcisoidno stvorenje, pa mnogu jasno deka bi imala sostanok so jas, takva sansa se ispusta li a, e sega deka sto vika divine kako masko sepak ke ima problemi so jas,e veoma jako prilicno tocno:)

Би прифатила состанок од одма со себе!Може и нешто поише :icon_roll:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom