ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Не верувам дека има некој кој не би сакал да оди на меден месец.
Ич не ми е привлечна идеата за медениот месец.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не верувам дека има некој кој не би сакал да оди на меден месец.
И парите ќе ги лупнеш на одмор во Акапулко и кога ќе дојдеш тука ќе имаш бели ѕидови и фрижидер од кумот и микробранова од старосватицсата, ама битно во Акапулко на одмор си бил. Јуху фалење до бескрај.
Премногу гледаме амерички филмови ние и сонуваме до бескрај.
И јас си сонувам за егзотика, мене тоа ме исполнува. И точка!
доволни се за да те снема некаде во некоја пустелија кај што нема жив човек и да се оддадеш на активноста правење деца...Сакаш да кажеш дека со подароците ќе бидеш обезбедена и со полн стан и со се што ти треба. Ако си немаш од тебе ти да си купиш што ти треба не те раскрстуваат тие микробранови и фрижидери. Јас се шегував со тоа поклонот во пликзошто интересно ми е во последно време колку многу се применува. И да биде така, од свадба можеш да собереш најмногу 2-3000 евра, ништо не правиш со тие пари.
Сакаш да кажеш дека со подароците ќе бидеш обезбедена и со полн стан и со се што ти треба. Ако си немаш од тебе ти да си купиш што ти треба не те раскрстуваат тие микробранови и фрижидери. Јас се шегував со тоа поклонот во пликзошто интересно ми е во последно време колку многу се применува. И да биде така, од свадба можеш да собереш најмногу 2-3000 евра, ништо не правиш со тие пари.
Не верувам дека има некој кој не би сакал да оди на меден месец. Според вас која е идеалната дестинација и како би изгледал вашиот меден месец од соништата?
Според мене ...
дестинација Акапулко...
а би изгледал вака некако...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Јас бев на едниот меден месец на карибите, Сент Луша и после со мало пајперче (цесна) праевме ајленд хопинг!
Вториот пат бев Египет, а последниоф пат во Шри Ланка!