NBA од сателит

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.394
Поени од реакции
36.581
На кои канали/сателити има редовно или барем почесто NBA?

Се мислам дали да ставам антена со мотор или без мотор пошто се што ме интересира за гледање од сателит е NBA... дали се доволни само Astra и Hotbird или дефинитивно мора повише сателити а со тоа и мотор?

Имам една SkyStar2 картичка што ми фаќа прашина, па си мислев да ја ставам малку во употреба... :)

На кои канали/сателити има редовно или барем почесто NBA?

Се мислам дали да ставам антена со мотор или без мотор пошто се што ме интересира за гледање од сателит е NBA... дали се доволни само Astra и Hotbird или дефинитивно мора повише сателити а со тоа и мотор?

Имам една SkyStar2 картичка што ми фаќа прашина, па си мислев да ја ставам малку во употреба... :)
Не знам кој канали ги отвара картичката, ама ако имаш дримбокс, астра и хотбрд ти се сосема доволни. На хотбрд има еден арапски спортски пакет, еден канал им е нба тв и на уште еден даваат скоро секој ден нба, плус на италјански скај, грчки скаи, полски оранж спорт, шпански к+депорте, француски к+спорт, ама само со дримбокс.

Фала на информациите.

Иначе мислам дека cardsharing би требало да може се среди и со SkyStar2...

By Man!!!

Не знам кој канали ги отвара картичката, ама ако имаш дримбокс, астра и хотбрд ти се сосема доволни. На хотбрд има еден арапски спортски пакет, еден канал им е нба тв и на уште еден даваат скоро секој ден нба, плус на италјански скај, грчки скаи, полски оранж спорт, шпански к+депорте, француски к+спорт, ама само со дримбокс.
Da da toa e toa,i sekoja den uzivas,mora ili karticki ili,
na pretplata nekade da bides,i pred se dobar internet ADSL,
drugo ne stavaj,i uzivas sekoj den od 2 pa nagore,
i motor mislam deka treba da imas,toa e za dreambox.
Spored toa sto citam na forumi mozes so bilo koj
resiver,iskoristi go i uzivaj,naj dobar e Dreamboxot.

Јас си имам дримбокс и плус имам таму некој канал нба тв (туркиот) порано не ми работеше али нешо поврзав со компјутер ова она и го напраив
:smir:

By Man!!!

NBA TV imas i na Germany-Sky Sport posle 00:00,
Italy -Sportitalia posle 00:00,
Al Jazeera - na +8 sekoja den celo vreme odi NBA TV i istoto na Turkey NBA TV,isto odi celo vreme,i plus,imas i na
Canal+Deportes,sekoja den.I uste 10na TV cto davaat 2 do 3
pati nedelno.Deckoto gore gi ima postaveno ASPERGER,se imas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom