- Член од
- 3 јануари 2023
- Мислења
- 9.193
- Поени од реакции
- 5.806
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Много убава мачка брат!!!
Nemam sreka brat vo taa palata jas da ziveam. Kako i da e, cuvaat mnogu macki vo kukava, koga i da pominam gledam nekoja razlicna na prozor i gi slikam, ama ovaa posebno mi se svigase za da ja stavam tuka.Много убава мачка брат!!!
Ама намали сс ѕвезде гранда у позадину![]()
Добро е додека само се качува, да не почне и да врши нужда на телевизорот. На соседот, нов телевизор му расипа, па не му важеше ни гаранцијата.Никако да ја одучиме да не се качува на телевизор
Прегледај го приврзокот 400606
Нужда нема вршено надвор од песокот, фала богуДобро е додека само се качува, да не почне и да врши нужда на телевизорот. На соседот, нов телевизор му расипа, па не му важеше ни гаранцијата.
Нужда нема вршено надвор од песокот, фала богу
На сите плакари, прозорци, врати е качена веќе, и на клима уредот успеа да се качи, а и на ќумците (не одат директно во ѕид имаме 2 метра ќумци од каминот до излезот за оџак паралелни со таванот).Ама кога ќе му дојде време за парење можно е и тоа да ви го прави (да врши нужда надвор од песок).
Инаку да, обожаваат од високо да набљудуваат. И мојата вака на телевизор се качуваше и над плакари.