макиииииииииии

• Креатор на темата Креатор на темата cherrykiss
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 март 2006
Мислења
245
Поени од реакции
1
ајде кажете си ги маките,што ви е тешко на душата и срцето.:icon_frow
Она што најмногу ве боли и мачи кога ке ви пукне филмот и ке ви дојде се преку глава.

Се нервирам затоа што ми заебаа работа со тој што го сакам...и сега сме скарани,и тоа баш за глупост.Ми иде да ја затепам таа кучка што ми расипа работа,на интензивна да ја пратам!

sch00lGirL напиша:
Се нервирам затоа што ми заебаа работа со тој што го сакам...и сега сме скарани,и тоа баш за глупост.Ми иде да ја затепам таа кучка што ми расипа работа,на интензивна да ја пратам!

What r u waiting 4? :je: :je: :je: :je: :je:

Го чекам моментот...онака на само да ја раскостам,никој да не дознае (нејќам публицитет :icon_lol:)

Ја маки си ја викам другарка ми. Од макеа скратено. Знам и зашто али дугачко е. Така да и јас имам маки.

sch00lGirL напиша:
Го чекам моментот...онака на само да ја раскостам,никој да не дознае (нејќам публицитет :icon_lol:)

:ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija:
и пак...
:ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija:
ќе се тепаш за машко ?:ija:

Ние тука во Ѓорче имаме пекара Маки, кај што прават гумени ѓевреци :) Со оглед на тоа и јас имам "маки" во мојот живот. :)

jas ne znam sto da pram so toj mojot ulavioy!
e maki maki

ThA-BiTcH напиша:
:ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija:
и пак...
:ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija::ija:
ќе се тепаш за машко ?:ija:
Не бе што ти е?!?Ќе ја истепам зошто зборела лошо за мене...тоа со типот е сајд ефект.

Aaaaaa toa moze ti vikas deka e sajd efekt zaso ne si priznaes :):)
p.s. so mene da ne uci toj ??? ::):):):):):)

DuFFy напиша:
Aaaaaa toa moze ti vikas deka e sajd efekt zaso ne si priznaes :):)
p.s. so mene da ne uci toj ??? ::):):):):):)
Не учи со тебе (знам на кој мислиш :icon_lol:)
Никад не би се тепала за машко,без разлика колку и да го сакам!

ниски тревни заедници - макии

MaRiNa`Oh напиша:
ниски тревни заедници - макии

Еј не зезај тука девојки се тепаат за дечковци ти сеир глеаш :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Nemozam da pisuvam kirilica ... nekoj mi ima sjebano nesto na kompjuterov ... toa mi e maka najgolema vo momentov ... nemozam da najdam sto e fintata i nemozam da si pisam po forumov deka mi e grdo vaka!!!:lut: :pishtoldz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom