Еротско-Сексуалниот живот - анкета

Член од
24 мај 2006
Мислења
4
Поени од реакции
1
Време за мала анкета : :kajg:епидемија на грип, беспарица, политички (медиумски) тензии, епидемија на фејсбук (:drk:), лигаво време надвор - како Ви влијае се тоа на разновидноста на еротско-сексуалниот живот ? Дали сте приметиле дека луѓето се некако понедостапни за конкретен флерт ? Како доаѓатe до "getting laid" најчесто, во вакви околности ?

Ајде, бидете отворени -- време е да ја заокружиме оваа година со нешто интересно...

ПОЗДРАВ :helou:

:tapp::tapp:

emergencyfuck - кој ник еј ... која инвентивност ...

се прашувам зошто нема ограничување на форумов да неможеш да отвориш тема ако немаш барем 100тина поста?

според темава и никот кој си го ставил човек може комотно психоанализа да ти напраи од мин 2-3 страна А4 формат :)

Како доаѓатe до "getting laid" најчесто, во вакви околности ?
А од кај па сега ти текна дека сите дремат на фејсбук или на кајгана?
Еве ти на пример, регистриран си во 2006 а сега ти текна да пишуваш така да во последните 3 години си имал време да легнеш нешто, било машко или женско :smir:
Некои преку фејсбук или кајгана наоѓаат нешто за легнување, еве јас најдов половен кревет од еден форумџија и секоја вечер си легнувам на него :)
Не се секирај, секој има по нешто во својот кревет, така никој не се остава...

многу добар пристап, стварно, супер беше ова.
:olee:

јас инаку бев во странство скоро две години, па во последно време се ми е некако ново во Скопјево. Затоа и е анкетата, од некој кој го гледа секојдневието со некаква дистанца -- па ајде, да слушнеме како изгледа еротското секојдневие и од другите ? Или е сеуште табу-тема?? Не верувам :nenene:

Come on....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom