DennyTeChuva

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување
дефинивно! мн поштуем македонски бендови и слушам и не пропуштам сфирка 8) и од секад викам дека иаме квалитетна музика (барем коа се збори за рок, панк, ска-панк бендови и сл.) Sidewalk, Fragment, Two sides, Loshi deca :) и мнооогу други.....поздраф!

Ne gi slusam mnogu Denny Te Chuva ali ne se losi....najmnogu mi se sviga "Zborovi"....interesni se...:icon_lol:

Колку се избламираа вчера на Тој Долс.
Си свиркаа самите со курот у рака...

Бе срамота!

Deni Te Chuva mozat komotno da se simnat od scena i nikad da ne se kacat i nikoj nema da zali po niv naprotiv ke se raduvaat site.Takov katastrofa bend nema.Ete se vide vcera na Toy Dolls koga svirea kolku ima sorabotka i vnimanie od publikata.Publikata revoltirase so sredniot prst da ne recam vaka :bip:.Neka ne se butaat so vrski i so pari so nadez deka ke uspeat i ke gi saka nekoj.DJABE E SVE.ne e u parite i u vrskite se.Sve e do muzikata i u stilot.A Deniblabla nema nisto od toa.KAko prvo toa e i najloso ime sto nekad bilo staveno na bend i mn pozersko.Nemaat pojma od pank tuku nekoe emo posrano.
SO ZELBA DA NE DOAGJATE VISE NA SVIRKI SO VRSKI POSTO NIKOJ NE VE SAKA! POZDRAV

Slobodno svirete na pederski emo svirki a so pravi pankeri ne se meshajte zasto se vide vcera kolku ve sakame

У право се и двајцата над мене... Ужасно смешни беа вчера... Дечкото пробуваше да ја анимира публиката нешо... Али, стварно не ми е јасно зашто ги ставиле за предгрупа... Нека ги пуштаат на МС, оние емисиите со пораки... Онакво лесно поп музиче... Подобро Дани да ја викнеа за предгрупа...

Ама на крај дури се чекаа Toy Dolls да дојдат на сцена коа искочи пеачот на Дени Те Чува и кога свиркаше нешто а сите коа гледаа у видео бимот.Абе греота се.Жал ми е .Ама нека не се убутаваат па на Toy Dolls Предгрупа бе алооооооо.НЕ!

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom