Дали викендов ќе завеe снег? :vozbud:

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување

Читај наслов!

• Вкупно гласачи
    50
Не се радувај пред време :D ако го погледнеме времето веќе е утре а снег нема :P но како и да е ако сакаш нека биде и за цела недела, снег нема да падне ни сабајле ни наредните денови, а ако изгубиш има и ја добра казна да ти смислам :P
^ Se kladime deka ke vrne ?

Na mavrovo
Болдот. :D
Глеам се разбираш у метеорологија, па да те прашам какво е стање на Маврово ? :P

Нели рекоа дека во петок ќе има снег? Денес беше пролет.

Е сега ја мислев за Скопје или некои други низински градови, на Маврово може и веќе има паднато снег повисоко место е и нормално е да падне но како и да е лошо те разбрав ќе си ја одржам казната. :) Иначе не се разбирам од метеорологија само едноставно неколку дена пред да падне снег рацете ми исушуваат, стануваат портокалови, крварат и кожата е рапава.. веќе 7-8 години уназад. А деновиве си се ок за чудо и затоа сум сигурна за Скопје дека нема да врне снег :P
--- надополнето: 17 декември 2011 во 01:15 ---
Нели рекоа дека во петок ќе има снег? Денес беше пролет.
Рекоа во петок па преместија во сабота, после тоа во недела и на крај се решија за понеделник ама и тогаш нема да врне :P

На Шапка колку малку има,а камоли на понискиве места да падне.Тапа зимава еј,зима е треба снег да има :place:

Следнава недела очекувајте снег со скопје (y)метеоролог сум со глигорче кажуваме прогноза :sneaky:

пролетен дождец надвор, пред тоа едно топло ветре, температурата +15
дииииииивота декемвриска

што снег ќе испопаѓа денес - пааааааа,па паааааааааа
како му се спрема:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom