Дали пишувате брзо на тастатура?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Локација
Riga
Веб-сајт
kajgana.com
Дали пишувате брзо на тастатура и колку време ви беше потребно да се научите?
Јас можам да кажам дека пишувам брзо научив за едно 5-6 месеци може и малку повеќе.

Да, пишувам многу брзо на тастатура ама колку време ми требало да научам не знам точно, мислам дека 2 или 3 месеци беа во прашање.

Ako imam potreba da pisuvam brzo togas pisuvam epten brzo i bez greski. Vo princip voopsto ne sakam da pisuvam samo za da napisam ili prepisam nekoj tekst koj za mene nema znaecenie ili tocno odredena namena, moze duri da kazam deka mrazam koristenje na kompjuterot za taa namena...najposle, ne sum po profesija daktilograf, si ima koja da ja raboti taa rabota profesionalno. :)

Пишувам брзо. Научив за едно 2-3 месеца (отприлика).

бавно... уживам у пишувањето :kafe:

glufce напиша:
бавно... уживам у пишувањето :kafe:
Брзо... Ќе си напишам се на брзина, па после уживам во кафето. :kafe:

Брзо научив да типкам уште од времето кога често бев на IRC и IRC каналите. Ако те опцуе некој, треба брзо да го опцуеш и да испишеш команда за банирање од каналот. :icon_lol:

Acid напиша:
Брзо... Ќе си напишам се на брзина, па после уживам во кафето. :kafe:

Брзо научив да типкам уште од времето кога често бев на IRC и IRC каналите. Ако те опцуе некој, треба брзо да го опцуеш и да испишеш команда за банирање од каналот. :icon_lol:
И јас исто вака научив да пишувам од mIRC дремење цел ден:icon_lol:

Брзо пишувам а и не ми требаше многу време да научам, лесно е. :)

Брзо, а ако ме мрзи не споро туку преспооро..

Prasanje do site!!!:raz:
Brzo pisuvate so dva ili cetiri prsta ili gi koristite site 10 prsta?

Devilish Angel напиша:
Да, пишувам многу брзо на тастатура...
Да знаеме тоа, неможе да стигнеме на ред :)).

Инаку тука прашањето е дали пишуваме брзо кога гледаме во тастатура или кога не гледаме? Јас на пример ако гледам пишувам доста брзо, а кога не гледам средно брзо :).

Е па ке си земете бројче и ке почекате на ред :je:

А иначе за прашањето, ако гледам во тастатурава ништо не ке напишам, затоа гледам во монитор или во било што друго само за да не згрешам :kafe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom