Конечно и во Македониjа

• Креатор на темата Креатор на темата adotmk
  • Време на започнување Време на започнување
И фирма и сметка се има , не е објавено затоа што не е дозволемо на плаќање за реклама затоа што не е пуштена во фајнал финкција.

Секогаш можеш да му пратиш приватна порака и да ја прочита.

И фирма и сметка се има , не е објавено затоа што не е дозволемо на плаќање за реклама затоа што не е пуштена во фајнал финкција.

Иначе немам со тебе што повеќе да разговарам се гледа од каде и што си "бре", т.е кажано , оди сади..

Гледај го бе овој... И пак не кажува за фирмата, пак сере по форумот и врти... Ти ако имаше регистрирано фирма ќе ја ставеше одма на страната.

ОД КАДЕ СИ ТИ БЕ "ФАЈНАЛ ФИНКЦИЈА" ? Од Пожаране?

Ke јадеш пријава у полиција за ова, биди сигурен и ќе немора повеќе да разговараш со мене после тоа. Јас ќе направам се за оваа твоја криминална педерска и бедна страничка да пропадне уште во "бета" верзија кога е.

Поздрав и се најубаво.

--------------------------------------------------------------------------------
Се извинувам до сите останати за моето грубо однесување кон членот adotmk, но од вакви криминални профитери сум изгорен многу и само сакам да го прочешлам малце, па откога видовме сите дека ни фирма нема регистрирано, размислете убаво пред да го трошите вашето време со овие глупости.

Море адотмк вака ништо не постигнуваш оти не кажеш кај е седиштето на фирмата шо повеке вртеш се повеке си беден дај кажи и да расчистеме .......Лугето да знаат на шо се така да вака.....ногу тешко...

Можеби разгледајте ја страната и ќе најдете , т.е најдоле десно.
п.с овој погоре малку , смешен е , вака само деца зборат..
На прво прашање ќе му се смејат таму т.е Причина за пијавата..

Можеби разгледајте ја страната и ќе најдете , т.е најдоле десно.
п.с овој погоре малку , смешен е , вака само деца зборат..
На прво прашање ќе му се смејат таму т.е Причина за пијавата..

Уште лажеш а? Каде е бе најдоле десно а? За ненормални не сметаш? Па и за 1000 кликови 500 денари давал бе лелеее не ми се верува, клошарска работа.
Ај ќе видам утре дали ќе се смеат.
Прибираш приватни информации и ПРАВНА НАПОМЕНА И ПРАВА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ВЕБ СТРАНИЦАТА, кој ти ги даде, заштитени ти се на суд, пријавена ти е фирмата за таква дејност, судски е поврзана?

Не си играј со луѓево бе човек, свесен ли си во какви гомна ќе влезеш?
Ако не ја тргнеш до утре во 7.30 сабајле или не напишеш која ти е фирмата и каде е па сите да провериме во ЦЕНТРАЛНИОТ РЕГИСТАР НА РМ дали има таква фирма од која дејност е и каде и како е регистрирана, пред работа директно у полиција кај пријател одам.
Ти смејсе колку сакаш и не верувај. Ќе чуеш за мојата пријава наскоро.
Поздрав.

Хех сега почнав и да се смејам откако ми кажа дека пак не си видел...

Можам да претпоставам колку си ги прочитал правилата.
Имаше денеска 8 саати live support , прашавте нешто?
Иначе не мора да одиш, имаш бесплатни броеви.

p.s ние немаме ставано никакви цени, цените и рекламните простори се од сопствениците на страните. Тек сега гледам дека незнаеш како работи Adbrite, Google adsense , а на топиков спомна , дека заработуваш 300$ од нив.

Администратор комотмо може да ја затвори темава, немам намера да се допишувам со луѓе кои се палат со зборови
цитирам "Пред работа директно у полиција кај пријател одам."

btw што работиш ако не е тајна? или и веб сајт со 10000 посетители имаш, и работиш и на форум киснеш?

сајтот е тешка измама

тоа доле десно е линк до фирмата која го дизајнирала сајтот
а овој газдата на сајтот само мота, врте одоколу

"Изработено од" и "Овозможено од" не е исто.
Или ај ќе ти преведам зашто знам пак ќе ме прашаш.

Изработено од = фирмата која го изработила сајтот.
Овозможено од = фирмата што стоi зад сајтот/услугата.

OMG ова пред некој ден се одлучив да пишам на мк форум , искрено веќе не!

Администраторот е известен за затварање на темава.
Поздрав до сите , се најдобро.

"Изработено од" и "Овозможено од" не е исто.
Или ај ќе ти преведам зашто знам пак ќе ме прашаш.

Изработено од = фирмата која го изработила сајтот.
Овозможено од = фирмата што стоi зад сајтот/услугата.

OMG ова пред некој ден се одлучив да пишам на мк форум , искрено веќе не!

Администраторот е известен за затварање на темава.
Поздрав до сите , се најдобро.

Поздрав и до тебе и да не те видиме повторно тука.
Ке врти ќе врти и на крај пак лаже, а можеше во еден ред да кажеш како се вика фирмата и каде е регистрирана и сите задоволни.
Но, кога нема фирма ќе лаже сиротиот, што ќе прави.И тебе не планирам да ти објаснувам како работи adsense и што јас правам за да заработам, но не сум како тебе преварант, да лажам кај ќе стигнам, туку секој цент чесно го заработувам. Гаден човек, научил пет реда програмирање во php и ајде ќе ги лажам луѓето и пари ќе вадам. Проста работа.

Поздрав и до тебе и да не те видиме повторно тука.
Ке врти ќе врти и на крај пак лаже, а можеше во еден ред да кажеш како се вика фирмата и каде е регистрирана и сите задоволни.
Но, кога нема фирма ќе лаже сиротиот, што ќе прави.И тебе не планирам да ти објаснувам како работи adsense и што јас правам за да заработам, но не сум како тебе преварант, да лажам кај ќе стигнам, туку секој цент чесно го заработувам. Гаден човек, научил пет реда програмирање во php и ајде ќе ги лажам луѓето и пари ќе вадам. Проста работа.

Сум слушнал на некои фудбалски преноси дека се овозможени од на пример Телеком ... значи Телеком е сопственик на преносот, телевизијата, сликите??? Јок баба, само го помага, го спонзорира, се рекламира, како сакаш наречи го ....
А башка и на другата страна нема точно име на фирмата :tapp:
Во секој случај ... батали муабет, нека си тера кој како милува ... може и ќе му тргне со ваков пристап штознаеш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom