Свирка

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување

elektro

Генијалец
Член од
11 мај 2009
Мислења
132
Поени од реакции
40
дечки каде да најдам некоја добра свирка за кола со има различни начини на свирење или па каде има тие како џандарските
некоја свирка што е со повеќе опции позз

ne e dozvoleno da imas takva svirka. Toa sto ima mnogu so imaat toa e druga prikazna

Настрана од побарувањето за стандардната полициска - "тинунину" свирка дали може да се најде другата свирка од полицискиве коли... онаа специфичната јака - слична на камионските?

ima pojaki sireni tie sto se po 2 vo par sto odat na razlicna frekvencija sto svirat tie mislam deka moze a ima i kako kaminoskite so kompresorce mislam deka i tie nesmeat. eve jas imam od tie sto se po 2 vo par i vekje 10 godini bez gajle tera od pazar e kupena

Мислам дека најѕверска идеја е свирка од локомотива незнам кој имаше монтирано таква не ми текнува, има звук како обична свирка ама е јака ненормално :vozbud:

Мислам дека најѕверска идеја е свирка од локомотива незнам кој имаше монтирано таква не ми текнува, има звук како обична свирка ама е јака ненормално :vozbud:
:vozbud::vozbud::vozbud:

е со такава свирка да му свирниш на некој што ти се потпира на хауба:icon_lol:

Или од воз евентуално :icon_cool Ќе ти треба и компресор, црева, регулатори... 100-200 евра... и евентуално уште толку за казна ако е нелегално.

Ова е веќе претерано :vozbud:

И похумана верзија. Вакво нешто одамна ми брчеше во глава, но се откажав.

Се продаваат вакви свирки на воздух што се и со нив доаѓа и електро мотор кој произведува доволно воздух за да свири свирката. Е сега според она што го имам видено освен што треба да имаш труба, црево, место за компресорот, бла бла бла нема некоја голема разлика од обичната свирка.

А да, ако свириш долго време може електромоторот да ти прегори (толку се квалитетни) па да треба да си наместиш црево во кабината за ти да дуваш во трубата :baeh:.

Јас на моите возила имам стандардно една свирка (од тие двете што се во пар ја користам ниската) и досега сум немал проблем. Нити имам намера да ја менувам.

дали може да се најде другата свирка од полицискиве коли... онаа специфичната јака - слична на камионските?

:vozbud::vozbud::vozbud:

е со такава свирка да му свирниш на некој што ти се потпира на хауба:icon_lol:

:pos2:
не ке знај која страна да ја фати и во која дупка да се пикни и ке му свири глата 2 недели
:pos:

:pos2:
не ке знај која страна да ја фати и во која дупка да се пикни и ке му свири глата 2 недели
:pos:

јас така сам се исплашив, стоев на најгорната скала и со едната рака на воланот се држев, главата на 20-30цм од свирките, едно свирнување и одозгора- доле

јас така сам се исплашив, стоев на најгорната скала и со едната рака на воланот се држев, главата на 20-30цм од свирките, едно свирнување и одозгора- доле

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ке паднеше за малку

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

дали може да се најде другата свирка од полицискиве коли...

дали може да се најде другата свирка од полицискиве коли...
Ако можеш да ја украдиш...

Инаку се продаваат сосе аларм слични на полициските, но доколку ја употребуваш пред полиција, имаат право да те застанат и да ти ја конфискуваат бидејќи свирка со повеќе тонови користи само полиција, пожарна и брза помош. Употребата на обични возила е забранета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom