Unknown!
Непознат!
Jaс знам за Дејан од Прилеп. Познавам луѓе шо се имаат кај него правено операција, од едни пријатели детето од диоптер 8,5 му го намали на 1.
Тој од србија? Што го предлози Бат-Елохим?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jaс знам за Дејан од Прилеп. Познавам луѓе шо се имаат кај него правено операција, од едни пријатели детето од диоптер 8,5 му го намали на 1.
Искрено немам појма колку шо ми кажаја во Прилеп работи.Тој од србија? Што го предлози Бат-Елохим?
Бат дали се работи за "Станков" офталмолошка ординација од Белград? Пошто ние таму бевме, вршат прегледи, операции...ај прашај каде била. Значи не е Свети вид, и уште неколку приватни како нашата „Визија„ туку е професор + работи и приватно со други пациенти од околните земји.
Бат дали се работи за "Станков" офталмолошка ординација од Белград? Пошто ние таму бевме, вршат прегледи, операции...
Инаку друга опција е (бевме и таму на преглед и консултација) проф. др. Гогучкова во Софија. И тие се доста успешни во регионот, но нашата одлука за Белград беше више ради тоа што имаме роднини-за сместување.
Ако не ми се стари телефонскиве броеви (пошто одамна беше тоа) и ако некому затреба ќе ги ставам овде за да секој што ќе му затреба има пристап до овие ординации.
[FONT="]Значи за иста установа збориме. На помалиот син таму му правеа операција. на детали не се сеќавам (цена, преглед, престој...) пошто беше одамна, но имате телефон за инфо (или Бат Елохим ако има понови информации...). За други клиники нека каже некој друг, ја знам само за овие две, но како почеток сосем доволно.
офталмологија Станков
http://www.stetoskop.info/Oftalmoloska-ordinacija-Stankov-a754-addressbook.htm
или
http://www.portal-srbija.com/zdravstvo-farmacija/optika-ocne-klinike-ocne-kuce/stankov-oftalmologija
ORDINACIJA
Beograd, Terazije 45/IV; tel 011-324-33-06; 011-324-33-06
BOLNICA
Beograd, Kornelija Stankovića 12 - Vračar; tel 011-245-86-54
За др. Гугучкова
проф. Гугучкова-Јанчулева
МЦ Зрение
Булгарија Софија
1408 ул. Балша No.5 бл. 5 ет.2
телефон: +3592 9531574
Очен центар
[/FONT]
каков беше резултатот после операцијата? и дали остана очите прави или пак имало некакви промени во текот на годините?