Видови мажи

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Некако не ми е комплетна поделбава...ми фалат уште моменти,ама добро,да се прилагодиме,ама пак бе...
Сеедно,познавам еден што е сите шест во едно,со потенцирани број еден,а најмногу број шест!Да има и уште поделби во негативна конотација,верувам и дека во нив ќе го пронајдам.Страшно!

За среќа има и дечки кои не ги пронаоѓам во ниедно од наведените,затоа дајте поделба со позитивни карактеристики,да се посмееме,пошалиме,подружиме и така...

јас нигде не се најдов...(може зашто уште не сум созреан:kez:), ама само мажите можат да се поделат на неколку групи, никој не се осмелил женските да ги подели бидејќи ќе биде еден endless list на женски...:toe:

Ова е генерализација, но сепак нели има некои шо нема да се пронајдат во некое од овие или ќе се најдат во неколку.
Ама сепак, да признаеме ние жените дека сме налетале на минимум две од поделбиве на мажи.:)

Абе барем една позитивна улога да ставевте? Ги наравивте машкиве сите прва класа клошари. И не би било далеку од вистината дека сите сме биле во ситуација каде сме испробале една од горенаведените сорти. Вклучувајќи и јас :baeh:.

Samo Chak Norris ima sposobnost da gi podeli zenite vo grupi....

А што со тие што ги нема во оваа поделба? Ќе има чоколадо за нас?

А што со тие што ги нема во оваа поделба? Ќе има чоколадо за нас?

И мене ме нема.

Тешко е да си савршенство без мане... дискриминиран си секаде.

а зошто не сте стаиле у листата ЕБАЧ?

Магде овие сама ли ги измислуваше жити господ шо поделба е овоа нема никаква логика мада има 2 до 3 шо се ок и може да се направе со нив профил на машко ама другите се брррм.......Осекам некаде од фејсбук се преземенаи од некој квиз или нешто слично таму....

Магде овие сама ли ги измислуваше жити господ шо поделба е овоа нема никаква логика мада има 2 до 3 шо се ок и може да се направе со нив профил на машко ама другите се брррм.......Осекам некаде од фејсбук се преземенаи од некој квиз или нешто слично таму....

Не ги измислував ја, ама сите се осетивте дирнати така да шетајте, се е вистина, има вакви поделби и сами успевате да ни докажете во пракса :)
И аман, чоек да не ви дирне его, океј, пишав и у првиот пост дека не важи за сите, дека има некои шо ќе се најдат у сите а некои у ниедна...
И секако, некои шо не сакаат да си (ни) признаат дека се такви :)
:angel1:

Не ги измислував ја, ама сите се осетивте дирнати така да шетајте, се е вистина, има вакви поделби и сами успевате да ни докажете во пракса :)
И аман, чоек да не ви дирне его, океј, пишав и у првиот пост дека не важи за сите, дека има некои шо ќе се најдат у сите а некои у ниедна...
И секако, некои шо не сакаат да си (ни) признаат дека се такви :)
:angel1:
Ах магде оти рипаш одма сеа ти се понашаш како некој да ти го дирнал егото јас само си пиша мислење нит сум дирнат нит ништо ако успее да ме дирне и да ми го нападне егото еден пост на кајгана тешко мене......:smir:Уживај само проба да пишам мислење немој да ме караш:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom