Николо Аманити

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.619
Luge da Vi kazam go obozavam covekot...Ne znam imam procitano se sto e negovo a e prevedeno na makedonski jazik...Bdw POslednata Nova godina mi e, neznam, TOP, No1...Dajte da se prebroime kolku sme negovi fanovi...Da komentirame, mislam deka nema so koj da razmenam mislenje za covekov, site mi se u nekoj film na Paulo Kueljo...A stvarno e mnogu jak...

Јас го обожавам. Ги имам читано "Последната Нова година" и "Не ми е страв", другите никаде не можам да му ги најдам. Инаку, "Последната Нова година" кој ироничен крај го има човече.

Kazi kolku e dobra Poslednata Nova Godina....A i Ne mi e strav e jaka...Jas gi ima citano i Doagam po tebe i te vodam so sebe i najnovata so mu e Kako sto saka Gospod...Znaes nekako zabaven mi e toj negov tragikomicen stil...Vprocem koga ke razmislam malku poveke mislam deka e mnogu dobar slikar na realnosta

Го обожавам човеков и сите негови дела.:) Доаќам по тебе и те водам со себе и Како што сака Господ ми се омилени, иако многу тешко ги издвојувам.
Има нова книга од него, Me and You.

Го имам читано само „Не ми е страв“ и многу ми се допадна. Ќе побарам и нешто друго од него. Поздрав

Ја прочитав Како Што Сака Господ и не е лош, но не е и тоа што го очекував кога ми го фалеа.

Ја читам „Нека почне забавата“. На корицата пишува дека тоа е слатко-горчлив роман, кој ве тера да се смеете, а знаете дека треба да плачете.
:cuc::cuc:

Јас го обожавам. Ги имам читано "Последната Нова година" и "Не ми е страв", другите никаде не можам да му ги најдам. Инаку, "Последната Нова година" кој ироничен крај го има човече.

Ја прочитав книгава сега брзо и воопшто не бев воодушевена. Кога ќе помислам дека едно време ми беше као омилена книга, не знам. Грозна е. Сцената кога на тој телото му се преполовува за време на секс не да е грозна... Ми се згади од животот. Во секој случај, мислам дека Аманити го постигнал она што го сакал со книгава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom