Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Долго време ве читам, и супер сте
Сакам да прашам дали треба да се регистрира фирма, ако на веб страната се нуди простор за огласување(банери).
Или пак може на друг начин државата да си го земе делот.
@pLaToOn
За тоа ми е и мене, оти они парите ке си ги земат на еден или друг начин, разликата е дали ја ке им ги дадам мал дел по дел,што е подобро отколку да ми ги земат наеднаш плус со некој ненормална камата.
За да ја додадам страната на некоја друга фирма не би ми било проблем, прашањето ми е дали фирмата, ќе има додатни трошоци, како некој данок плус.
Затоа и прашувам, затоа што да отворам фирма, почетните трошоци за основање и ќе се изедат некако, ама после тоа секој месец ќе доаѓаат трошоци, за вработениот, пензиско, здравствено итн, а ќе треба да ги давам од мој џеб, а реален профит од одма нема да има, сепак треба да добие на популарност.
И ако знае некој подетално(не буквално step by step), дали веб страната ќе треба да се додадат некои измени во дејности што може таа фирма да ги врши.
Сакам да прашам дали треба да се регистрира фирма, ако на веб страната се нуди простор за огласување(банери).