Виктор Карамарков од Скопје е серискиот убиец - бројот на убиени сеуште непознат!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За вакви дела само смртна казна, дали првенец или Достоевски...не е више битно за блиските на тие жртви.

За болдот: сите ги убивал со секирата, ги ограбувал само та што го носеле, и вратата секогаш ја заклучувал однадвор кога си одел.
Знак на шема.
Убиените се претежно стари жени, значи размислувал каде живеат стари жени, сами итн= план.

За неболдираното: може сакал да биде фатен па демек ја забораил.

А инаку, психијатарот рече дека карактеристично за сериските убијци е да не се каат и да се ладнокрвни.
Виктор после секое убиство одел во црква да му се простат гревовите.
Чудно.

Добро 4ове4е, една тема ти затворија, ти пак истиот муабет.
Дај прекини, се бламираш непотребно со правење филмови. Сам ја заборавил секирата намерно? :devil3:

Плус, ЗНАЕЛ каде живеат?

Ако овој е тој што мислам, еден ко наркоман, еднаш мислам дека има дојдено кај мене на врата, јас бев со мајка ми, бараше пари за мајка му, работела не знам каде, многу збореше и на крај мајка ми му дае 50 денари.
Значи, појма нема каде живеат, наркоманиште едноставно бил и одел од врата на врата.

Да,за ваквите смртна казна.

Добро 4ове4е, една тема ти затворија, ти пак истиот муабет.
Дај прекини, се бламираш непотребно со правење филмови. Сам ја заборавил секирата намерно? :devil3:

Плус, ЗНАЕЛ каде живеат?

Ако овој е тој што мислам, еден ко наркоман, еднаш мислам дека има дојдено кај мене на врата, јас бев со мајка ми, бараше пари за мајка му, работела не знам каде, многу збореше и на крај мајка ми му дае 50 денари.
Значи, појма нема каде живеат, наркоманиште едноставно бил и одел од врата на врата.

Не ми ја затворија темата, ми ја избришаа заедно со сите мислења кои не успеав да ги прочитам.
Ми кратат од развој на љубопитност за ставови за оваа областа, ама ај.
И ако се бламирам, тоа е моја работа, твоја не.
Фала.
И случајноста да убие жени на одредена возраст кои СЛУЧАЈНО се сами дома ми е мала.
Ама остај, шо се натегам со тебе коа и онака денес го фатија, уште не знаат точни податоци а и не се знае дека ќе ги добие јавноста откако ќе ги откријат.
И ај дај ми доказ дека не ја забораил намерно секирата?
Претпоставки смееме да ијаме, нели?
Или забрането е по правилата на форумов?!

Шетал по домови де4кото.

Планот му бил: Ако видам стара жена, слушам дали е сама дома дур и зборам на врата. Ако е сама, кољам!!!!

Прилично елаборирано, зар не?

Или сакаш да кажеш дека мене и ада не набљудувал 3 месеци, анализирал и после ни дошол на врата?

Фантазии имај си, али не величај дебил со секира кој колел стари жени. Тоа не е генијално, дебилно е.

Во денешно време најголеми шанси за разоткривање на некои случаеви се камерите ставени пред банките или некои други дуќани.Се надевам дека сигурно и во мавровка имало некоја камера каде што бил уловен.

Тоа не е генијално,

Фино е тоа шо читаш она шо сакаш да го пишува, ама нигде не спомнав генијалност.
Муабетот беше сосема друг, ама глеам дека џабе пишувам коа и онака си имаш свои толкувања.

Obajcata, stop!

Imate msn! OK.

Bez licni prepukuvanja!

Боже Љандро ама си сурова!

Болен е чоеко, како така одма иранското решение!

Прашање! Зошто е дозволено волку да се отегне работава? Кои социолошки моменти го натерале да се скрене од умот!
Како немало реакција за малтретирањето кое го доживеал како дете од мајката!
Елем, не го оправдувам, никако, ама треба подлабоко да се навлезе во суштината на нештата!

Не ми е јасно како е дозволено континуирано малтретирање од страна на родител, плус првенец на генерација, интелигентен, да биде оставен на ивица на постоење и да повте по психотропни супстанции и на крај да забега до убиства со секирче!

Смртната казна не е казна излез е според мене, така да ....
Не знам темава е многу чувствителна и човек е невин додека не се докаже спротивното.....
Велат го читал Достоевски што има врска тоа и јас го имам читано, велат дека бил со надпросечна интелегенција и за мене го велат тоа не знам колку е вистина. Наркоман бил, па ова било па она било па според секирата сакал да го најдат.
Не може да се најде разумна причина во лудост, кој колку сака нека се објаснува :toe:.

Не знам темава е многу чувствителна и човек е невин додека не се докаже спротивното.....
Велат го читал Достоевски што има врска тоа и јас го имам читано, велат дека бил со надпросечна интелегенција и за мене го велат тоа не знам колку е вистина. Наркоман бил, па ова било па она било па според секирата сакал да го најдат.
Не може да се најде разумна причина во лудост, кој колку сака нека се објаснува :toe:.
50-50 сериски убица! Две од четири!
Уште џоинт и секира и таман си!

50-50 сериски убица! Две од четири!
Уште џоинт и секира и таман си!
:icon_lol: Ги имало во комбинација, ама ајде темава е не знам морам да покажам почит спрема жртвите.

Не е казна можеби за него, но е спас за идните потенцијални жртви. И некоја сатисфакција за блиските на жртвите...а таа женичка ја знаев, живееше една улица од мене-на 50-тина метри. Да гледаш некого често и еден ден да слушнеш дека е измрцварен, отепан како последно нешто на светов...не е баш сеедно.

Nikoj ne me procita, neli!

Може колку сакате да повикувате на бесење! Џабе!

Линчот не е решение, а државата не може да осудува на смрт никого!

Ние сме членка на СоЕ и следствено ја имаме укинато смртната казна!

Крај на приказната за бесења, стрелања и колења!

Понатаму, некој да се запрашаше зошто доаѓа до вакви и слични ужасии и грозоморија?? Јас поставив на две теми прашања, првин на една претходна тема и друг топик, а сега и на оваа!

Одговор, ениуан?!

како што кажав погоре .. околината и ситуацијата го пореметила ...
сепак факт е дека бил првенец во средно, интелегентен човек ...
околината и ситуацијата во семејството го дотчила ..
и тој на некој начин е жртва :toe:

Едит: Жртва на смрденото општество кое секој од нас го тчи !

Не е казна можеби за него, но е спас за идните потенцијални жртви. И некоја сатисфакција за блиските на жртвите...а таа женичка ја знаев, живееше една улица од мене-на 50-тина метри. Да гледаш некого често и еден ден да слушнеш дека е измрцварен, отепан како последно нешто на светов...не е баш сеедно.
Добро ако е виновен него ќе го осудат доживотно. Е сега за идните потенцијални жртви мислиш за нареден некој ако проба да се уплаши, не оди тоа така погледни види само кај што има смртна казна сеуште има сериски убијци.
И на крај знам дека не е сеедно.

како што кажав погоре .. околината и ситуацијата го пореметила ...
сепак факт е дека бил првенец во средно, интелегентен човек ...
околината и ситуацијата во семејството го дотчила ..
и тој на некој начин е жртва :toe:
А тоа изговор е?
Мислам сите ние сме биле жртви, не е виниовна околината на крај краева секој ќе си одговара за себе.

Понатаму, некој да се запрашаше зошто доаѓа до вакви и слични ужасии и грозоморија?? Јас поставив на две теми прашања, првин на една претходна тема и друг топик, а сега и на оваа!

Одговор, ениуан?!
Ќе оставам јас на тие што студираат психологија не сум јас стручен :nesum:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom