Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За болдот: сите ги убивал со секирата, ги ограбувал само та што го носеле, и вратата секогаш ја заклучувал однадвор кога си одел.
Знак на шема.
Убиените се претежно стари жени, значи размислувал каде живеат стари жени, сами итн= план.
За неболдираното: може сакал да биде фатен па демек ја забораил.
А инаку, психијатарот рече дека карактеристично за сериските убијци е да не се каат и да се ладнокрвни.
Виктор после секое убиство одел во црква да му се простат гревовите.
Чудно.
Добро 4ове4е, една тема ти затворија, ти пак истиот муабет.
Дај прекини, се бламираш непотребно со правење филмови. Сам ја заборавил секирата намерно? :devil3:
Плус, ЗНАЕЛ каде живеат?
Ако овој е тој што мислам, еден ко наркоман, еднаш мислам дека има дојдено кај мене на врата, јас бев со мајка ми, бараше пари за мајка му, работела не знам каде, многу збореше и на крај мајка ми му дае 50 денари.
Значи, појма нема каде живеат, наркоманиште едноставно бил и одел од врата на врата.
Тоа не е генијално,
Да,за ваквите смртна казна.
Смртната казна не е казна излез е според мене, така да ....Да,за ваквите смртна казна.
50-50 сериски убица! Две од четири!Смртната казна не е казна излез е според мене, така да ....
Не знам темава е многу чувствителна и човек е невин додека не се докаже спротивното.....
Велат го читал Достоевски што има врска тоа и јас го имам читано, велат дека бил со надпросечна интелегенција и за мене го велат тоа не знам колку е вистина. Наркоман бил, па ова било па она било па според секирата сакал да го најдат.
Не може да се најде разумна причина во лудост, кој колку сака нека се објаснува.
50-50 сериски убица! Две од четири!
Уште џоинт и секира и таман си!
Не е казна можеби за него, но е спас за идните потенцијални жртви. И некоја сатисфакција за блиските на жртвите...а таа женичка ја знаев, живееше една улица од мене-на 50-тина метри. Да гледаш некого често и еден ден да слушнеш дека е измрцварен, отепан како последно нешто на светов...не е баш сеедно.Смртната казна не е казна излез е според мене, така да ....
Добро ако е виновен него ќе го осудат доживотно. Е сега за идните потенцијални жртви мислиш за нареден некој ако проба да се уплаши, не оди тоа така погледни види само кај што има смртна казна сеуште има сериски убијци.Не е казна можеби за него, но е спас за идните потенцијални жртви. И некоја сатисфакција за блиските на жртвите...а таа женичка ја знаев, живееше една улица од мене-на 50-тина метри. Да гледаш некого често и еден ден да слушнеш дека е измрцварен, отепан како последно нешто на светов...не е баш сеедно.
А тоа изговор е?како што кажав погоре .. околината и ситуацијата го пореметила ...
сепак факт е дека бил првенец во средно, интелегентен човек ...
околината и ситуацијата во семејството го дотчила ..
и тој на некој начин е жртва![]()
Ќе оставам јас на тие што студираат психологија не сум јас стручен :nesum:.Понатаму, некој да се запрашаше зошто доаѓа до вакви и слични ужасии и грозоморија?? Јас поставив на две теми прашања, првин на една претходна тема и друг топик, а сега и на оваа!
Одговор, ениуан?!